B BenBirHiçim Femtopat Katılım 2 Haziran 2025 Mesajlar 41 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2025 #1 Aklıma bir fikir geldi, tam Diecast olmasa da model araba diyelim. Yapma fikri geldi, nasıl yapabilirim? Biraz araştırma yaptım ama sizin de fikirlerinizi almak istiyorum.
Aklıma bir fikir geldi, tam Diecast olmasa da model araba diyelim. Yapma fikri geldi, nasıl yapabilirim? Biraz araştırma yaptım ama sizin de fikirlerinizi almak istiyorum.
Sakuya Izayoi Megapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Aralık 2024 Mesajlar 13.580 Makaleler 5 Çözümler 274 7 Haziran 2025 #2 Kullanım konusunda sorun çıkarmayacak bir 3D modeli bastırarak ya da ahşap ile yontarak yapılabilir bence.
Kullanım konusunda sorun çıkarmayacak bir 3D modeli bastırarak ya da ahşap ile yontarak yapılabilir bence.
B BenBirHiçim Femtopat Katılım 2 Haziran 2025 Mesajlar 41 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2025 #3 Sakuya Izayoi dedi: Kullanım konusunda sorun çıkarmayacak bir 3D modeli bastırarak ya da ahşap ile yontarak yapılabilir bence. Genişletmek için tıkla... Benim yapmak istediğim o değil ben acaba bir kalıp ile yapabilir miyim diye düşünüyorum.
Sakuya Izayoi dedi: Kullanım konusunda sorun çıkarmayacak bir 3D modeli bastırarak ya da ahşap ile yontarak yapılabilir bence. Genişletmek için tıkla... Benim yapmak istediğim o değil ben acaba bir kalıp ile yapabilir miyim diye düşünüyorum.
Sakuya Izayoi Megapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Aralık 2024 Mesajlar 13.580 Makaleler 5 Çözümler 274 7 Haziran 2025 #4 Silikona ya da kuma gömülüp yapılabilir aslında.