Dierya DK61 vs Sarftech T60

Hocam DK61SE Dierya markası adı altında pazarlanıyor fakat aslında Dierya Kemove'un bir alt markası. T60'ın üreticisi Ziyou Lang'tı diye hatırlıyorum ve Kemove, Ziyou Lang'tan daha kaliteli ürünler piyasaya sürüyor. T60'ın üreticisi Ziyou Lang olmasa bile daha kötü aslında. Yani DK61SE daha uzun ömürlü diyebiliriz. Switch kalitesine gelecek olursak da T60 Jixian ile geliyor. DK61SE ise stoklara göre TMKB switchler ile geliyor. İkisi de giriş seviyesinde switchler. Ben DK61SE tercih ederdim açıkçası.

Hocam DK61SE Dierya markası adı altında pazarlanıyor fakat aslında Dierya Kemove'un bir alt markası. T60'ın üreticisi ziyou lang'Ti diye hatırlıyorum ve Kemove, ziyou Lang'tan daha kaliteli ürünler piyasaya sürüyor. T60'ın üreticisi ziyou lang olmasa bile daha kötü aslında. Yani DK61SE daha uzun ömürlü diyebiliriz. Switch kalitesine gelecek olursak da T60 jixian ile geliyor. DK61SE ise stoklara göre tmkb Switch'ler ile geliyor. İkisi de giriş seviyesinde Switch'ler. Ben DK61SE tercih ederdim açıkçası.

Teşekkür ederim son olarak DK61e daha mı iyi?

Teşekkür ederim son olarak DK61e daha mı iyi?
Çok ayrı klavyeler. Bütçenize bağlı. DK61E hot-swappable optik mekanik bir klavye. 1000TL bütçe için güzel bir klavye fakat optik mekanik olduğu için hot-swap özelliği biraz geri planda kalıyor çünkü optik switch seçenekleri çok az. Yani özelleştirme açısından kısıtlı. DK61SE ise 600TL bütçe ile alınabilecek bir %60 klavye. Mekanik fakat hot-swappable değil. 1-2 mod ile ses kalitesi arttırılabilir(çoğu klavye için geçerli bu modlama işi). Yani asıl olay bütçeniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00