Dierya DK61E + HyperX PulseFire Wireless alınır mı?

Fleure

Decapat
Daha fazla  
2 yili askin kullanıyorum ikisini de, artik satmaya ve yukseltmeye karar verdim. Bu ikisini 2100'e alici buldum fiyat iyi mi sizce? Yanin da Aula F75i de 1300'e satip W75 + Scyrox V8 almayi dusunuyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
2 yili askin kullanıyorum ikisini de, artik satmaya ve yukseltmeye karar verdim. Bu ikisini 2100'e alici buldum fiyat iyi mi sizce? Yanin da Aula F75i de 1300'e satip W75 + Scyrox V8 almayi dusunuyorum.
Hocam başlıkta yazan ürünleri satıyor musun yoksa alıyor musun? Tam anlamadım.

Satiyorum hocam.

Moderator dwgistirmis sanirsam oyle.
2 yıl kullandığını sayarsak bence ortalama bir fiyat ikisi için. F75 i de bence biraz daha yüksek bir fiyata satabilirsin 1500-1600 civarında ama acelen varsa 1300 de fena değil.

2 yıl kullandığını sayarsak bence ortalama bir fiyat ikisi için. F75 i de bence biraz daha yüksek bir fiyata satabilirsin 1500-1600 civarında ama acelen varsa 1300 de fena değil.
hocam 1.6ya alici bulmustum fakat arkadasim istedi kiramadim ona biraktim 1.3e

hocam 1.6ya alici bulmustum fakat arkadasim istedi kiramadim ona biraktim 1.3e

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…