Dierya DK61e vergi var mıdır?

zeus keydrop

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, sahibinden kapalı kutu mizar mz 60 ya da dierya DK61e almayı düşünüyorum. Amazon'da 899 TL ama ek fiyat çıkar mı sepete ekleyince de 899 TL ama depozito falan diyor yurt dışından falan mı geliyor? D neyse yani bu klavye 900 TL mi yoksa ek bir fiyat var mı? Amazon.com.tr

Ürün:
899,00 TL
Tahmini İthalat Ücreti Depozitosu:
186,30 TL

Toplam:
1.085,30 TL
*İthalat Ücreti Depozitosunu satın alma işlemi sırasında tahsil edecek ve sonraki aşamalarda gümrük sürecini yürüteceğiz. Daha fazla bilgi alın.
** Toplam, seçilen gönderim seçeneğine ve ödeme sırasında alışveriş sepetindeki öğelere bağlı olarak değişebilir.

Yurt dışı ürün o yüzden ek ücret çıkıyor ama bu ücretler dışında herhangi bir ücretle karşılaşmanız mümkün değil.

Ürün:
899,00 TL
Tahmini İthalat Ücreti Depozitosu:
186,30 TL

Toplam:
1.085, 30 TL
*İthalat Ücreti Depozitosunu satın alma işlemi sırasında tahsil edecek ve sonraki aşamalarda gümrük sürecini yürüteceğiz. Daha fazla bilgi alın.
** Toplam, seçilen gönderim seçeneğine ve ödeme sırasında alışveriş sepetindeki öğelere bağlı olarak değişebilir.

Yurt dışı ürün o yüzden ek ücret çıkıyor ama bu ücretler dışında herhangi bir ücretle karşılaşmanız mümkün değil.

Anladım hocam bu klavyede brick sorunu oluyormuş kendi kendine bozuluyormuş bana da olur mu?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı