Ichoo
Hectopat
Şimdi dostlar biraz da ben soru sorayım yukarıdaki modeller ilgimi çekti.
2side %60'lık klavye fakat avantajları ve devantajları var benim için.
Ben masamda pek yer olmadığı ver fareyi biraz(birazzz) buyuk alanlarda kullandğım için almayı düşnüyorum.
Şimdi benim için şöyle.
-Red Switch olması.
-Switch kalitesi.
-Türkçe klavye olması.
-Rbg ışıklandırma.
-Konforlu yani bileğimim çok rahatsız etmemesi.
Önemli faktörler.
Fakat ekstra olsa çok iyi olur dediğim özeliklerde var.
-Yazılımın olması.
-Hot Switch olması ( çıkartılıp takılabilen Switch )
-Beyaz olması ( bundan istiyiorum ya. D )
-Kablosuz olması bahsettiğim Bluetooth değil.
-Kablosunun 2 taraftan da çıkartılıp takılması.
Şimdi şöyle baktğımda Dierya biraz daha sağlam bir klavye galiba Türkiye'de fazla olmasa da Rampage'de Türkiye'de populer markalardan.
Rampage'de RGB yok, yazılım yok, hot Switch yok, kablosu 2 taraftan da takılıp çıkartılmıyor hatta biraz buyuk bir UCL'u.
Fakat Türkçe klavye seçeneği var hiçbir %60'lık klavyede olmayan hem de kaliteli bir bilek desteği var alsam uzun sürede kullanılıım gibi.
Dierya'ya baktğımda RGB var, kablosu 2 taraftan da çıkıyor, yazılım var (galiba), hot Switch var, fakat Türkçe değil Rampage'deki olan gibi güzel bir bilek desteği yok yani kişisel olarak şartlar böyle fakat Dierya nedese daha mantıklı geliyor ama genele değil kişisel olarak bakıyorum.
+ Dierya'su geçirmez ve 2sindede anti ghostting var.
Sizce hangisini alayım?
Başka önerilerde olur.
Ürünler: Rampage Ally K11 Beyaz 12 IÅık Modlu Red Switch Mekanik Antighosting Bilek Destekli Gaming Oyuncu Klavyesi Fiyatı, Yorumları - Trendyol
2side %60'lık klavye fakat avantajları ve devantajları var benim için.
Ben masamda pek yer olmadığı ver fareyi biraz(birazzz) buyuk alanlarda kullandğım için almayı düşnüyorum.
Şimdi benim için şöyle.
-Red Switch olması.
-Switch kalitesi.
-Türkçe klavye olması.
-Rbg ışıklandırma.
-Konforlu yani bileğimim çok rahatsız etmemesi.
Önemli faktörler.
Fakat ekstra olsa çok iyi olur dediğim özeliklerde var.
-Yazılımın olması.
-Hot Switch olması ( çıkartılıp takılabilen Switch )
-Beyaz olması ( bundan istiyiorum ya. D )
-Kablosuz olması bahsettiğim Bluetooth değil.
-Kablosunun 2 taraftan da çıkartılıp takılması.
Şimdi şöyle baktğımda Dierya biraz daha sağlam bir klavye galiba Türkiye'de fazla olmasa da Rampage'de Türkiye'de populer markalardan.
Rampage'de RGB yok, yazılım yok, hot Switch yok, kablosu 2 taraftan da takılıp çıkartılmıyor hatta biraz buyuk bir UCL'u.
Fakat Türkçe klavye seçeneği var hiçbir %60'lık klavyede olmayan hem de kaliteli bir bilek desteği var alsam uzun sürede kullanılıım gibi.
Dierya'ya baktğımda RGB var, kablosu 2 taraftan da çıkıyor, yazılım var (galiba), hot Switch var, fakat Türkçe değil Rampage'deki olan gibi güzel bir bilek desteği yok yani kişisel olarak şartlar böyle fakat Dierya nedese daha mantıklı geliyor ama genele değil kişisel olarak bakıyorum.
+ Dierya'su geçirmez ve 2sindede anti ghostting var.
Sizce hangisini alayım?
Başka önerilerde olur.
Ürünler: Rampage Ally K11 Beyaz 12 IÅık Modlu Red Switch Mekanik Antighosting Bilek Destekli Gaming Oyuncu Klavyesi Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Son düzenleyen: Moderatör: