Dierya DK61e vs Rampage Rampage Ally K11

Bütçe
1200
iBlancod YK830 Wireless Mechanical Keyboard WHAT29 Kodu ile 1400 TL

MONKA 3067 Wired White Light Mechanical Keyboard MONKA30 Kodu ile 885 TL

İkisi de harika klavyeler.
fiyatları görmemişim kusura bakma 1400 tl uyar

Hiçbirinde türkçe yok. İblancod fiyatına göre alabileceğin en dolu klavye. Monka da aynı şekilde kasada birsürü mod bulunduruyor.

iBlancod hoşuma gitti

onu biraz araştırcam o modelin tamamen siyahı yok galiba siyah yakışırdı ona birde kendim buna beyaz türkçe keycaps bulma ihtimalim varmı?​

Var evet. Keycap bulmak kolay örneğin 200 300 liralık bir klavye al mekanik 2. el veya sıfır onun keycaplerini buna geçir en basit ve ucuz yöntem bu. Ya da Hyperxten falan pbt keycap alabilirsin.

Var evet. Keycap bulmak kolay örneğin 200 300 liralık bir klavye al mekanik 2. el veya sıfır onun keycaplerini buna geçir en basit ve ucuz yöntem bu. Ya da Hyperxten falan pbt keycap alabilirsin.
sağolun hocam klavyeye bir umutla youtubeden araştırdımda türkçe kaynak yok hatta düzgün video bile bulmadım neden acaba
klavye plastiği (pbt vb)
switch markası nedir

attğın sitede
bunu buldum buda güzelmiş
başka indirim varmıdır .d

AK33 çok kötü. Türkçe kaynak zaten bulamazsın. Switch markası outemu fakat trdekiler ile değilde matias üretimi outemular. Yine çok iyi değiller ama hot swap olduğu için aliexpressten bir switch setine çözersin. AK33 çok kötü bu arada.

anladım özeliştirme gibi özelikleri baya iyi aklıma yattı
özür dilerim biraz fazla soru soruyorum ama
bu klavyenin biraz daha detaylı özelikleri nedir?
galiba hem kablolu hem kablosuz çalışabilir kablosuz çalısırken kaç saat dayanıyor rahatlığı naısldır kaç yıl kullanırım vb özelikler biraz klavyeler hakkında cahilimde

konuda yazan şeyleri karşılıyormu kısaca .d

Kullanım olarak hot-swap olduğu için bir tuşu bozulursa yenisini alıp takarsın.

Batarya konusunu bilmiyorum.

Red switch alabilirsin,Switch kalitesi ortalama ki zaten hot swap özelliği var,Türkçe değil ama yapılır çok kolay,RGB var,Konforlu + olarak bilek desteği alırsın + VOOKA Trol Deri Oyuncu Klavyesi Bilek DesteÄi Gaming Klavye Kol Dayama 104 TuÅlu Uyumlu Fiyatı, Yorumları - Trendyol 170 TL.
3 mod yani hem bluetooth hem 2.4g wireless hem de kablolu kullanılıyor. Kablosu çıkarılıp takılabiliyor type c girişli.

Ayrıca 3000 mAh batarya var çoğu telefondan bile fazla bataryası. ek olarak knob ve ekran mevcut.

Kullanım olarak hot-swap olduğu için bir tuşu bozulursa yenisini alıp takarsın.

Batarya konusunu bilmiyorum.
sadece internete klavye hakkında fazla video ve kaynak olmadğı ve fiyatının aşırı ucuzluğundan dolayı şüpheye düştüm
daha bunu alıcam türkçe keycaps takıcam : Amazon.com.tr
switch bozularsa yenisi alıncak vb
fiyat performas ürünü arıyordum

ve galiba bunu alıcam attğım linketki tuşlar buna rahatca takılır galiba

Rahatlıkla takılır. Aslında almanıza gerek yok CD kalemi ile toplasan 4 5 tuşun üstüne i ö ç falan yazıcaksınız sadece. Bu fiyata açık ara en iyisi yanında yedek switchte gelmesi lazım 3 4 tane.

Attığınız keycapler ingilizce.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…