Dierya DK61SE alınır mı?

EaSea

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
R5 5600 / RTX 3060 VENTUS 3X 12GB OC / 2X8 RAM / 1 TB SSD / 2 TB HDD
Meslek
Borsa Kaplanı
Merhaba. Bütçem kısıtlı araştırma sonucu bu klavyeye ulaştım hoşuma gitti red Switch hem de beyaz renk gayet hoş duruyor ama bu zamana kadar mini klavye kullanmadım çok zorluk çıkarır mı gerçi oyun pek oynamıyorum sadece internette dolaşmaya ya da kod yazmak için ideal mi?

Bir de böyle ürün buldum sizce hangisi daha iyi?

Merhaba. Bütçem kısıtlı araştırma sonucu bu klavyeye ulaştım hoşuma gitti red Switch hem de beyaz renk gayet hoş duruyor ama bu zamana kadar mini klavye kullanmadım çok zorluk çıkarır mı gerçi oyun pek oynamıyorum sadece internette dolaşmaya ya da kod yazmak için ideal mi?

Şu anda bu klavyeyi kullanıyorum ve o kadar harika bir klavyeki herkese tavsiye ederim.

6-7 Aydır ben kendim kullanıyorum ve gerçekten bu fiyata alınabilecek en iyi klavye tek sıkıntısı tek renk onu da dert etmeyeceksiniz sıkıntı olmaz mini klavyeyede yavaş yavaş alışırsınız.

Takım arkadaşlarımdan birisi kullanıyor ve oldukça memnun. Muhtemelen seninde ihtiyaçlarını karşılayacaktır.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı