Dierya DK61SE alınır mı?

Bende başta bu klavyeyi alacaktım fakat çok uzun idare edecek bir klavye değil yüksek ihtimal çünkü hem yorumlarıdna hem de inceleme yapan insanların yorumlarında belli bir zamandan sonra çift tıklama gibi sorunları oldugunu vs duyunca aigo A68 aldım arkadaşında önerdiği gibi şu ana kadar kullandığım süreçte diyebilirim ki tek eksi sayabileceğiniz yanı ışıksız olması haricinde bir eksisini ben göremedim (red switch) özellikle de şarjı beni bayağı şaşırttı 1 aydır her gün yaklaşıp 6 7 saat kadar kullanıyorum hala bana mısın demedi.

1 aydır her gün yaklaşıp 6 7 saat kadar kullanıyorum hala bana mısın demedi.
Batarya süresi beni de şaşırttı hocam şu an. Işıksız olduğu için uzun gider diye düşünüyordum zaten ama 1 ay bile çok fazla çünkü içinde 1200 mah batarya var. Benim klavyede 4000 mah var ve ışıksız kullanımda 1-1.5 ay yetiyor anca. Sizinki de aynı seviyede olması şaşırttı.

Işıklı versiyonunu bulabilir miyim çünkü genellikle gece vakti bilgisayar başına oturuyorum ışıksız bi ortamda ve benim için büyük sıkıntı ışıksız olması açıkçası.

Aigonun o modellerinde ışık yok maalesef, ışıklı lazımsa blueforce yada bütçenin ne kadar artacağına bağlı bulmaya çalışırım daha farklı modeller hocam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…