Evou
Hectopat
Arkadaşlar bu ürünü aldım, Switch markası nedir?
Jixian kullanıyor. Outemunun bir tık üstü kailhin bir tık altı.Arkadaşlar bu ürünü aldım, Switch markası nedir?
Jixian kullanıyor. Outemu'nun bir tık üstü Kailh'in bir tık altı.
En kötüden iyiye sıralarsam KRDG Outemu Jixian Kailh Cherry diye gidiyorYani hocam ben Switch'lerden hiç anlamam, kalitesi nasıl?
Nerde yazıyor TTC kullandığı?TTC switch kullaniyor. Outemu'dan cok daha iyi.
TTC kullaniyor diye biliyordum, karistirdim herhalde. Jixian kullandigina dair bir bilgi de bulamadim ben.En kötüden iyiye sıralarsam KRDG Outemu Jixian Kailh Cherry diye gidiyor
Nerde yazıyor TTC kullandığı?
Muhtemelen Royal Kludge ile karıştırdınız royal kludge'lar stok TTC/RK switch kullanıyor. DK61se alan biriyle konuşmuştum Jixian kullandığını söylemişti. Bu fiyata Cherry MX'ten iyi switch kullanan bir klavye olsaydı zaten stoğu 2 güne biterdi.TTC kullaniyor diye biliyordum, karistirdim herhalde. Jixian kullandigina dair bir bilgi de bulamadim ben.
TTC'nin Cherry MX'den iyi oldugunu soyleyen birini ilk defa goruyorum.Muhtemelen Royal Kludge ile karıştırdınız royal kludge'lar stok TTC/RK switch kullanıyor. DK61se alan biriyle konuşmuştum Jixian kullandığını söylemişti. Bu fiyata Cherry MX'ten iyi switch kullanan bir klavye olsaydı zaten stoğu 2 güne biterdi.![]()
T.C.'nin Cherry MX'den iyi oldugunu soyleyen birini ilk defa goruyorum.
Muhtemelen royal kludge ile karıştırdınız royal Kludge'lar stok TTC/RK Switch kullanıyor. DK61SE alan biriyle konuşmuştum jixian kullandığını söylemişti. Bu fiyata Cherry MX'ten iyi Switch kullanan bir klavye olsaydı zaten stoku 2 güne biterdi.![]()
Yasamazsin.Peki LoL vb oynarken sorun yaşar mıyım bu Switch'ler ile? Red Switch.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.