BaldwinInfernal Centipat Katılım 28 Şubat 2024 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Şubat 2024 #1 Merhaba, Dierya DK61SE almayı düşünüyorum ancak Red ve Brown Switch arasında kaldım. Özellikleri nelerdir? Sizce hangi Switch'i tercih etmeliyim? Klavye Linki: Amazon.com.tr
Merhaba, Dierya DK61SE almayı düşünüyorum ancak Red ve Brown Switch arasında kaldım. Özellikleri nelerdir? Sizce hangi Switch'i tercih etmeliyim? Klavye Linki: Amazon.com.tr
AliEgemen Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Ocak 2020 Mesajlar 6.332 Makaleler 1 Çözümler 13 Yer İstanbul 28 Şubat 2024 #2 BaldwinInfernal dedi: Merhaba, Dierya DK61SE almayı düşünüyorum ancak Red ve Brown Switch arasında kaldım. Özellikleri nelerdir? Sizce hangi Switch'i tercih etmeliyim? Klavye Linki: Amazon.com.tr Genişletmek için tıkla... Ben şahsen brown seviyorum hem hissi hemde sesi en güzel. Ama size kalmış.
BaldwinInfernal dedi: Merhaba, Dierya DK61SE almayı düşünüyorum ancak Red ve Brown Switch arasında kaldım. Özellikleri nelerdir? Sizce hangi Switch'i tercih etmeliyim? Klavye Linki: Amazon.com.tr Genişletmek için tıkla... Ben şahsen brown seviyorum hem hissi hemde sesi en güzel. Ama size kalmış.
BaldwinInfernal Centipat Katılım 28 Şubat 2024 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Şubat 2024 #3 AliEgemen dedi: Ben şahsen brown seviyorum hem hissi hemde sesi en güzel. Ama size kalmış. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam teşekkür ederim.
AliEgemen dedi: Ben şahsen brown seviyorum hem hissi hemde sesi en güzel. Ama size kalmış. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam teşekkür ederim.
R rafetsunal Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Nisan 2020 Mesajlar 1.923 Makaleler 2 Çözümler 7 28 Şubat 2024 #4 Red kullanıyorum sesi gayet tok geliyor fiyatına göre.
3 3522 Gigapat Katılım 15 Nisan 2013 Mesajlar 4.159 Makaleler 1 Çözümler 17 28 Şubat 2024 #5 Onun yerine Redragon Fizz bakın çünki Hotswap ve Türkçe layout olanı bile var.