RoanMiru Yoctopat Katılım 9 Mayıs 2023 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mayıs 2023 #1 Merhaba. Dierya DK61SE ve DK61e arasında kaldım.
ImDominatingU Kilopat Katılım 19 Temmuz 2022 Mesajlar 3.420 Makaleler 1 Çözümler 55 9 Mayıs 2023 #2 SE modeli alınmaz fakat E modelini alabilirsin, Gateron kullanılıyor. Ayrıca bütçen 1500'e kadar uzanıyorsa GAMAKAY MK61 Kablolu Mekanik Klavye Gateron Optik Anahtar Puding Keycaps RGB 61 Tuş Çalışırken Değiştirilebilir Oyun Klavye Yeni Sürüm bunu tercih etmelisin.
SE modeli alınmaz fakat E modelini alabilirsin, Gateron kullanılıyor. Ayrıca bütçen 1500'e kadar uzanıyorsa GAMAKAY MK61 Kablolu Mekanik Klavye Gateron Optik Anahtar Puding Keycaps RGB 61 Tuş Çalışırken Değiştirilebilir Oyun Klavye Yeni Sürüm bunu tercih etmelisin.
Hyuuga Neji Hectopat Katılım 13 Haziran 2022 Mesajlar 7.091 Çözümler 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mayıs 2023 #3 RoanMiru dedi: Merhaba. Dierya DK61SE ve DK61e arasında kaldım. Genişletmek için tıkla... @ImDominatingU Hocama katılıyorum.
RoanMiru dedi: Merhaba. Dierya DK61SE ve DK61e arasında kaldım. Genişletmek için tıkla... @ImDominatingU Hocama katılıyorum.
RoanMiru Yoctopat Katılım 9 Mayıs 2023 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mayıs 2023 #4 ImDominatingU dedi: SE modeli alınmaz fakat E modelini alabilirsin, Gateron kullanılıyor. Ayrıca bütçen 1500'e kadar uzanıyorsa GAMAKAY MK61 Kablolu Mekanik Klavye Gateron Optik Anahtar Puding Keycaps RGB 61 Tuş Çalışırken Değiştirilebilir Oyun Klavye Yeni Sürüm bunu tercih etmelisin. Genişletmek için tıkla... Tamam, teşekkür ederim.
ImDominatingU dedi: SE modeli alınmaz fakat E modelini alabilirsin, Gateron kullanılıyor. Ayrıca bütçen 1500'e kadar uzanıyorsa GAMAKAY MK61 Kablolu Mekanik Klavye Gateron Optik Anahtar Puding Keycaps RGB 61 Tuş Çalışırken Değiştirilebilir Oyun Klavye Yeni Sürüm bunu tercih etmelisin. Genişletmek için tıkla... Tamam, teşekkür ederim.
5 550519 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 6 Haziran 2022 Mesajlar 20.327 Makaleler 2 Çözümler 39 9 Mayıs 2023 #5 1.5K bütçede MK61 öneririm hocam.
RoanMiru Yoctopat Katılım 9 Mayıs 2023 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mayıs 2023 #6 550519 dedi: 1.5K bütçede MK61 öneririm hocam. Genişletmek için tıkla... Bakayım. Şimdi aldım arkadaşlar, teşekkür ederim. Son düzenleme: 9 Mayıs 2023
550519 dedi: 1.5K bütçede MK61 öneririm hocam. Genişletmek için tıkla... Bakayım. Şimdi aldım arkadaşlar, teşekkür ederim.
batin5252 Decapat Katılım 25 Şubat 2023 Mesajlar 505 Çözümler 4 Daha fazla Sistem Özellikleri AMD Ryzen 5 5500,Asus Prime B450M-K II,ASUS Dual Radeon RX 6600,XPG Gammix 8.2 GB RAM, ADATA Legend 750 500GB,VENTO VG15FE RGB ATX Gaming Kasa, FSP Hyper Pro H3-650 650W 80+ Bronze PSU Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2023 #7 ImDominatingU dedi: SE modeli alınmaz fakat e modelini alabilirsin, Gateron kullanılıyor. Ayrıca bütçen 1500'e kadar uzanıyorsa GAMAKAY MK61 Kablolu Mekanik Klavye Gateron Optik Anahtar Puding Keycaps RGB 61 Tuş Çalışırken Değiştirilebilir Oyun Klavye Yeni Sürüm bunu tercih etmelisin. Genişletmek için tıkla... Hocam SE alacağım ben de neden alınmaz arada 2 katı fark var ama hiç mi kullanılmaz o klavye.
ImDominatingU dedi: SE modeli alınmaz fakat e modelini alabilirsin, Gateron kullanılıyor. Ayrıca bütçen 1500'e kadar uzanıyorsa GAMAKAY MK61 Kablolu Mekanik Klavye Gateron Optik Anahtar Puding Keycaps RGB 61 Tuş Çalışırken Değiştirilebilir Oyun Klavye Yeni Sürüm bunu tercih etmelisin. Genişletmek için tıkla... Hocam SE alacağım ben de neden alınmaz arada 2 katı fark var ama hiç mi kullanılmaz o klavye.
Yavuz_Çetin Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Ekim 2020 Mesajlar 13.647 Makaleler 10 Çözümler 59 Yer Konya, Selçuklu Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2023 #8 batin5252 dedi: Hocam SE alacağım ben de neden alınmaz arada 2 katı fark var ama hiç mi kullanılmaz o klavye. Genişletmek için tıkla... Eski konulara yazmayı ne zaman bırakacaksınız? SE'nin switchleri E'ye göre çok daha kalitesiz.
batin5252 dedi: Hocam SE alacağım ben de neden alınmaz arada 2 katı fark var ama hiç mi kullanılmaz o klavye. Genişletmek için tıkla... Eski konulara yazmayı ne zaman bırakacaksınız? SE'nin switchleri E'ye göre çok daha kalitesiz.
Hyuuga Neji Hectopat Katılım 13 Haziran 2022 Mesajlar 7.091 Çözümler 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2023 #9 Yavuz_Çetin dedi: Eski konulara yazmayı ne zaman bırakacaksınız? SE'nin switchleri E'ye göre çok daha kalitesiz. Genişletmek için tıkla... Bütçe yeterse e alabilir. Yetmezse tabii ki SE daha mantıklı.
Yavuz_Çetin dedi: Eski konulara yazmayı ne zaman bırakacaksınız? SE'nin switchleri E'ye göre çok daha kalitesiz. Genişletmek için tıkla... Bütçe yeterse e alabilir. Yetmezse tabii ki SE daha mantıklı.
Yavuz_Çetin Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Ekim 2020 Mesajlar 13.647 Makaleler 10 Çözümler 59 Yer Konya, Selçuklu Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2023 #10 Hyuuga Neji dedi: Bütçe yeterse e alabilir. Yetmezse tabii ki SE daha mantıklı. Genişletmek için tıkla... SE çok da kötü olmasa da E'ye bütçe yetiyorsa alınmamalı. Huano switchleri kullanıyor diye hatırlıyorum.
Hyuuga Neji dedi: Bütçe yeterse e alabilir. Yetmezse tabii ki SE daha mantıklı. Genişletmek için tıkla... SE çok da kötü olmasa da E'ye bütçe yetiyorsa alınmamalı. Huano switchleri kullanıyor diye hatırlıyorum.