Dierya DK61SE vs Sarftech T60

Konuya yanıt veren arkadaşlar için teşekkürler. Dierya'nın kargo süresi yüzünden, 1 hafta içerisinde elimde olmak zorunda olduğu için tercih etmedim. Sarftech T60 sipariş ettim umarım pişman olmam.

Geldiğinde deneyimlerinizi paylaşırsanız çok iyi olur bende tam şu an T60'a karar kıldım.

Bende bu modeli önerirdim ama yine de hayırlı olsun.

Hocam bu da aklımdaydı fakat şehir dışına çıkacağım, o yüzden en kısa sürede elimde klavye olmak zorundaydı. Çıkacağım yerde de kargo yok o yüzden mecbur kaldım umarım pişmanlık duymam.

Klavye elinize geldi mi? Ne gibi Switch'ler kullanıyor? Kaliteli hissiyata sahip mi?

Daha çok soru soracağım. Eğer yanıtlamak isterseniz tabii...

Klavye elinize geldi mi? Ne gibi Switch'ler kullanıyor? Kaliteli hissiyata sahip mi?

Daha çok soru soracağım. Eğer yanıtlamak isterseniz tabii...

Yarın elimde olacak hocam. Gelince sizi bilgilendireyim, ek olarak da inceleme makalesi hazırlarım

Yarın elimde olacak hocam. Gelince sizi bilgilendireyim, ek olarak da inceleme makalesi hazırlarım

Tamamdır ben de ondan 200 lira fazla ama kat kat iyi bir klavye buldum onu alacağım. Linki paylaşmam çünkü stoku eritirler. Bazı sapıklar klavye görünce dayanamıyor. Bu arada uzun vadede nasıl olacak onu yazarsanız daha iyi olur. Ayrıca Switch markası vb. yazarsanız çok çok daha iyi olur. Switch'i belli değil bu yüzfen takılma gibi problemler yaşanabilir o klavyede...

Hocam klavye arıyorum bana özelden belirtir misiniz ismini?

Hocam klavye arıyorum bana özelden belirtir misiniz ismini?

900 lira klavye bütçeniz yetiyorsa atayım. Hot swap klavye oldupu için Switch'leri değişebiliyor. Yıllarca gidebilir. Klavyeyi türkçr tuş takımı ve kaliteli Switch'lerle donatabilirsiniz. Ama o paraya yeni klavyede alabilirsiniz. Uzun süre - kısa sürede gidecek mükemmel bir klavye. Fakat sıkıntı şu ki ben özelden nasıl mesaj atılır bilmiyorum. Özel derken Technopat'ı mı kast ettiniz?

Profiliniz kilitli bakamıyorum o yüzden başka bir konunuza girip oradan yazayım size.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…