Dierya klavye alınır mı?

Alınır Amazon üzerinden DK61e modelini aldım. Güzel klavye malzeme kalitesi ağırlığı vs güzel. Kalite 7/10 fiyat 9/10 kullanış olarak oyunlarda 10/10 gündelik 5/10 çünkü benim aldığım klavye TKL değil %60 versiyon. Bu yüzden numpad ve birçok tuşu kısayol olarak kullanmak zorunda kalıyorsun. Bu da bazı zamanlar can sıkabiliyor. Ama oyun için güzel.

Kesinlikle tuşların kalitesi düşük biraz sabit değil çok göze batmıyor ama elinle sağa sola meyil verince sallanıyor.

Hocam sizin Dierya DK61E klavyenizde, "FN" tuşu büyük harflerle "FN" mi yazılmış yoksa "Fn" şeklinde mi?

Anladığım kadarıyla F/P ürünü bir klavye değil mi?
Çünkü 500 TL gibi bir fiyata daha kalitelisini göremedim.
Aldığım ve pişman olduğum dandik Rampage bile 1.200 gibi bir fiyata çıkmış.

Evet kalite olarak muazzam kaliteli bir şey bekleme. Ama verdiğin paraya pişman olmuyorsun. 500 liraya membran Rampage bile yok artık.

Arkadaşlar fiyatı çok hoşuma gitti, klavyenin sesi falan da çok güzel geliyor. Alınır mı? Ne dersiniz? Elimdeki Frisby klavyeden kurtulmak istiyorum

Bende bugün aldım yine de fazla inceleme göremedim, fakat arkadaşların da dediği gibi F/P ürünü denir, bende 500TL fiyatına başka güzel klavye göremedim.
Dandik rampage/gamepower ürünleri 1000TL üzeri fiyatta şu an.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…