Dierya ve e-Yooso marka klavye alınır mı?

Bütçe
1000
Outemu Switch'ler (özellikle mavide) çok yay sesi çıkartıyor pek tavsiye etmem normaldede çok kaliteli değiller.
K552 Red switch hocam. Ben zaten blue switch alınmasını önermiyorum da sevmiyorum da. Ve bu bütçede yay sesi çıkarmayan switch yok veya nadir.

Dierya K61SE bu bütçede alınabilecek en iyi klavye diyebilirim. Ayrıca Ajazz AK873 var fakat ileride Switch değiştirecekseniz öneririm o klavyedede yay sesi sorunu var.
Ve hocam DK61SE bu bütçede alınabilecek en iyi klavye değil. 1000TL'ye denk geliyor. 1 ay öncesine kadar fiyatı 650-700TL'idi. Şuan 650-1000TL'ye daha f/p klavyeler var.

K552 red Switch hocam. Ben zaten blue Switch alınmasını önermiyorum da sevmiyorum da. Ve bu bütçede yay sesi çıkarmayan Switch yok veya nadir.

Ve hocam DK61SE bu bütçede alınabilecek en iyi klavye değil. 1000TL'ye denk geliyor. 1 ay öncesine kadar fiyatı 650-700TL'idi. Şu an 650-1000TL'ye daha F/P klavyeler var.

Daha iyi F/P klavyeler var evet doğru ama bu bütçede daha kaliteli Switch kullanan klavye bulamadım ben.

700 TL bütçede Redragon K552 çok iyi ama 1000 TL bütçede daha iyi klavyelerde var tabii ki.

Daha iyi F/P klavyeler var evet doğru ama bu bütçede daha kaliteli Switch kullanan klavye bulamadım ben.

700 TL bütçede Redragon K552 çok iyi ama 1000 TL bütçede daha iyi klavyelerde var tabii ki.
Daha kaliteli? TMKB switchten bahsediyoruz hocam. Piyasadaki Outemu, Jixian, Cherry gibi f/p switchlerden birisi işte. Kalite farkı yok denecek kadar az. Şahsen ben olsam Outemu Box'ları TMKB'lere tercih ederim.

İndirimler hariç 1000TL'ye alacağınız klavye ile K552 arasında sadece boyut-tasarım farkı olacağını tahmin ediyorum ki öyle. En az 1200-1400TL fiyat bandında daha farklı klavyeler başlıyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı