Dierya × TMKB m1SE Gaming mouse alınır mı?

pena666

Femtopat
Daha fazla  
Selamünaleyküm dostlarım güncel Valorant oyuncusuyum sizce Dierya × TMKB m1SE Gaming mouse, oyuncu mouse 12800 DPI alınır mı? Veya o fiyat civarında daha iyi bir mouse önerir misiniz? Artı olarak alırsam Dierya'dan sıkıntılar yaşar mıyım yaşarsam ne gibi sıkıntılar yaşarım?

Bütçe : 700

Son düzenleme:
Eski bir okuyucu kullanıyor bence alınmaz ama öneri olarak F/P olarak 500 TL civarına 1000Hz Attack Shark R1 ya da eski farem G203 gayet güzel ama yapı olara biraz küçük. İkisinden de gayet memmundum R1 kablosuz ve Temu'dan ucuza geldi diye aldım.

Attack Shark R1 1.300 civari hocam bütceyi yazdım

Evet.

Varsa atabilir misin vergi dahil 500 mü bir de?

Bakarım bulabilirsem ilk siparişe özel bir de önceden bir şey alırsan olmuyor diye biliyorum vergi dahil 500 olmadığı için biraz bir şey ekliyosun 600 700 gelir büyük ihtimal.

Evet.

Bakarım bulabilirsem ilk siparişe özel bir de önceden bir şey alırsan olmuyor diye biliyorum vergi dahil 500 olmadığı için biraz bir şey ekliyosun 600 700 gelir büyük ihtimal.

Yok almadım ilk defa alışveriş yapacağım bulabilirsen çok müşerref olurum dostum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…