"Diğer aygıtlar" kısmı kayboldu

fevzidurmayan

Hectopat
Yer
Antalya
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
asus tuf a15 r5 7535hs rtx4050 24gb ram
Meslek
Öğrenci
Diğer aygıtlar kısmında sorun vardı driver araştırdım "parade retimer driver setup" diye bir uygulama indirdim tekrar başlattıktan sonra aygıt yöneticisinde diğer aygıtlar kısmını göremiyorum. Uygulamada ASUS logosu var ama ne olduğunu çözemedim tam.

Son düzenleme:
Sistem yedeği varsa gri dönün. Bilinmeyen driver uygulamaları kullanınca böyle oluyor diverları bozuyor.
Hayır yoktu maalesef. Ayrıca kendi sitesinde Windows 10 yazmıyor acaba driverların tamamı Windows 10 için yok mu?

Hayır yoktu maalesef. Ayrıca kendi sitesinde Windows 10 yazmıyor acaba driverların tamamı Windows 10 için yok mu?

Eki Görüntüle 2315985
Yeni laptoplar genelde windows 11den başlatıyorlar driver desteğini.

Senin yerinde olsam sistem kurtarma noktan da olmadığından direkt format win11 geçerdim. Bu driver mevzuları uğraştırıyor çünkü. Ha 50 tane oyunum var driverla uğraşmayı tercih edrim dersen bozuk driverların seri numarasına göre internetten aratıp bulacaksın sonra eski driverı komple silip yenilerini kuracaksın.

Ama sistem yedeği vardır çoğu normal kullanıcı zaten ellemez o ayarlara. Verilerin gitmeden eski kurtarma noktasına dönebilirsin.

Format atmakta problemim yok sabah da yaparım ama internetim yavaş. Bir oyun için bir gün beklediğim de oldu bilgisayarı kullanırken. W11 flaşı olmadığı için 10 kurmuştum ama belki yedeği duruyordur nasıl bakabilirim?

Bununla mı alakalı bilmiyorum ama bilgisayarın fanları kafayı yedi normalde oyunlarda çok uçuk hızlarda çalışmazdı normal bir hızdaydı şimdi bazen boşta bile çok hızlı oluyor anlamadım.

Bununla mı alakalı bilmiyorum ama bilgisayarın fanları kafayı yedi normalde oyunlarda çok uçuk hızlarda çalışmazdı normal bir hızdaydı şimdi bazen boşta bile çok hızlı oluyor anlamadım.
Virüs sokmuş bile olabilir sen temizinden bi w11 kur zaten driverların da muhtemelen w11 uyumlu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…