NormalVatandas Hectopat Katılım 2 Aralık 2022 Mesajlar 2.786 Çözümler 6 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Şubat 2023 #1 Snopy Bluetooth kulaklık. Normalde bağlanan cihaz uzun süredir sadece bu bilgisayarda Bluetooth ayarlarında görünmüyor. Baska her yerde görünüyor. Bluetooth aygıtını silip yeniden falan kurdum olmadı.
Snopy Bluetooth kulaklık. Normalde bağlanan cihaz uzun süredir sadece bu bilgisayarda Bluetooth ayarlarında görünmüyor. Baska her yerde görünüyor. Bluetooth aygıtını silip yeniden falan kurdum olmadı.
borisyeisar Megapat Zamanın Tanığı Katılım 15 Haziran 2020 Mesajlar 7.380 Makaleler 7 Çözümler 63 Yer İstanbul 28 Şubat 2023 #2 Kulaklığa reset atmayı da deneyebilirsiniz. Bu sayede kulaklığınızın hafızası da temizlenir. Artı 0 Eksi
KS KS NormalVatandas Hectopat Katılım 2 Aralık 2022 Mesajlar 2.786 Çözümler 6 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Şubat 2023 #3 borisyeisar dedi: Kulaklığa reset atmayı da deneyebilirsiniz. Bu sayede kulaklığınızın hafızası da temizlenir. Genişletmek için tıkla... Herseyi denedim yok. Artı 0 Eksi
borisyeisar dedi: Kulaklığa reset atmayı da deneyebilirsiniz. Bu sayede kulaklığınızın hafızası da temizlenir. Genişletmek için tıkla... Herseyi denedim yok.
borisyeisar Megapat Zamanın Tanığı Katılım 15 Haziran 2020 Mesajlar 7.380 Makaleler 7 Çözümler 63 Yer İstanbul 28 Şubat 2023 #4 NormalVatandas dedi: Herseyi denedim yok. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarınız başka bir cihazı görüyor mu? Artı 0 Eksi
NormalVatandas dedi: Herseyi denedim yok. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarınız başka bir cihazı görüyor mu?
KS KS NormalVatandas Hectopat Katılım 2 Aralık 2022 Mesajlar 2.786 Çözümler 6 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Şubat 2023 #5 borisyeisar dedi: Bilgisayarınız başka bir cihazı görüyor mu? Genişletmek için tıkla... Hemen telefonu deneyeyim. Saka gibi. Anlasılan sadece bilgisayarda sıkıntı var. Dosya Ekleri Ekran görüntüsü 2023-02-28 203554.png 64,5 KB · Görüntüleme: 39 Artı 0 Eksi
borisyeisar dedi: Bilgisayarınız başka bir cihazı görüyor mu? Genişletmek için tıkla... Hemen telefonu deneyeyim. Saka gibi. Anlasılan sadece bilgisayarda sıkıntı var.
borisyeisar Megapat Zamanın Tanığı Katılım 15 Haziran 2020 Mesajlar 7.380 Makaleler 7 Çözümler 63 Yer İstanbul 28 Şubat 2023 #6 Sürücülerle vb. çözülmüyor ise USB bluetooth adaptörü alabilirsiniz isterseniz. Artı 0 Eksi
KS KS NormalVatandas Hectopat Katılım 2 Aralık 2022 Mesajlar 2.786 Çözümler 6 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Şubat 2023 #7 borisyeisar dedi: Sürücülerle vb. çözülmüyor ise USB bluetooth adaptörü alabilirsiniz isterseniz. Genişletmek için tıkla... Baska çözümü yok mu? Hocam üsttekini seçsem ne olur? Dosya Ekleri Ekran görüntüsü 2023-02-28 204113.png 32,9 KB · Görüntüleme: 45 Artı 0 Eksi
borisyeisar dedi: Sürücülerle vb. çözülmüyor ise USB bluetooth adaptörü alabilirsiniz isterseniz. Genişletmek için tıkla... Baska çözümü yok mu? Hocam üsttekini seçsem ne olur?
borisyeisar Megapat Zamanın Tanığı Katılım 15 Haziran 2020 Mesajlar 7.380 Makaleler 7 Çözümler 63 Yer İstanbul 28 Şubat 2023 #8 NormalVatandas dedi: Baska çözümü yok mu? Hocam üsttekini seçsem ne olur? Genişletmek için tıkla... Deneyin isterseniz. Daha önce hiç yapmadığım bir şey. Ayrıca aygıt yöneticisinde ünlem var mı? Artı 0 Eksi
NormalVatandas dedi: Baska çözümü yok mu? Hocam üsttekini seçsem ne olur? Genişletmek için tıkla... Deneyin isterseniz. Daha önce hiç yapmadığım bir şey. Ayrıca aygıt yöneticisinde ünlem var mı?
KS KS NormalVatandas Hectopat Katılım 2 Aralık 2022 Mesajlar 2.786 Çözümler 6 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Şubat 2023 #9 borisyeisar dedi: Deneyin isterseniz. Daha önce hiç yapmadığım bir şey. Ayrıca aygıt yöneticisinde ünlem var mı? Genişletmek için tıkla... bakıyorum. NormalVatandas dedi: bakıyorum. Genişletmek için tıkla... yok. Artı 0 Eksi
borisyeisar dedi: Deneyin isterseniz. Daha önce hiç yapmadığım bir şey. Ayrıca aygıt yöneticisinde ünlem var mı? Genişletmek için tıkla... bakıyorum. NormalVatandas dedi: bakıyorum. Genişletmek için tıkla... yok.
borisyeisar Megapat Zamanın Tanığı Katılım 15 Haziran 2020 Mesajlar 7.380 Makaleler 7 Çözümler 63 Yer İstanbul 6 Mart 2023 #10 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Şu videodan yardım alarak sürücü yüklemeyi deneyin bir de. Artı 0 Eksi
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Şu videodan yardım alarak sürücü yüklemeyi deneyin bir de.