S SirOneTapPlayer Femtopat Katılım 9 Mayıs 2021 Mesajlar 46 12 Eylül 2021 #11 Hepinize toplu bir şey soracağım şimdi aklıma geldi kaslı biri mi daha tombul gözükür yağlı biri mi? hasantepken dedi: Doktora gitmeni öneririm Genişletmek için tıkla... Detroits dedi: Boyun kısmınız daha zayıf olabilir( çevresini kastediyorum) Genişletmek için tıkla... RainbowwOnSky dedi: Kemikleriniz ince olabilir. Genişletmek için tıkla... ExecutioneR_ dedi: Arkadaşının kolları kasları daha gelişmiştir. Genişletmek için tıkla... LFpd dedi: Omuz kasları için spor yapmanız sizi daha kalıplı yapacaktır ama siz bütün vücudunuz için spor yapın. Genişletmek için tıkla... Erdo2525 dedi: Kemiklerin yapısı ile ilgili diye düşünüyorum. Bir de nasıl 58 kilo. Yağ ile mi 58 kilo yoksa kas ile mi? Genişletmek için tıkla... 480853 dedi: Yağ oranı önemli. Genişletmek için tıkla... 480853 dedi: Yağ oranı önemli. Genişletmek için tıkla... %10.56 çıkıyor normal mi?
Hepinize toplu bir şey soracağım şimdi aklıma geldi kaslı biri mi daha tombul gözükür yağlı biri mi? hasantepken dedi: Doktora gitmeni öneririm Genişletmek için tıkla... Detroits dedi: Boyun kısmınız daha zayıf olabilir( çevresini kastediyorum) Genişletmek için tıkla... RainbowwOnSky dedi: Kemikleriniz ince olabilir. Genişletmek için tıkla... ExecutioneR_ dedi: Arkadaşının kolları kasları daha gelişmiştir. Genişletmek için tıkla... LFpd dedi: Omuz kasları için spor yapmanız sizi daha kalıplı yapacaktır ama siz bütün vücudunuz için spor yapın. Genişletmek için tıkla... Erdo2525 dedi: Kemiklerin yapısı ile ilgili diye düşünüyorum. Bir de nasıl 58 kilo. Yağ ile mi 58 kilo yoksa kas ile mi? Genişletmek için tıkla... 480853 dedi: Yağ oranı önemli. Genişletmek için tıkla... 480853 dedi: Yağ oranı önemli. Genişletmek için tıkla... %10.56 çıkıyor normal mi?
O okanerdogn1881 Picopat Katılım 17 Kasım 2023 Mesajlar 352 6 Şubat 2024 #12 SirOneTapPlayer dedi: Hepinize toplu bir şey soracağım şimdi aklıma geldi kaslı biri mi daha tombul gözükür yağlı biri mi? %10.56 çıkıyor normal mi? Genişletmek için tıkla... Naptınız hocam çözdünz mü ben doktora gitmeyi düşünüyorum bende de aynı problem varda
SirOneTapPlayer dedi: Hepinize toplu bir şey soracağım şimdi aklıma geldi kaslı biri mi daha tombul gözükür yağlı biri mi? %10.56 çıkıyor normal mi? Genişletmek için tıkla... Naptınız hocam çözdünz mü ben doktora gitmeyi düşünüyorum bende de aynı problem varda