Diğer insanları kendimizden çok önemsemek

ERTZENN

Decapat
Arkadaşlar ben bazı insanları kendimden çok önemseyen biriyim biri üzüldüğünde bende üzülürüm biri sevinirse bende sevinirim kim olursa olsun öyledir benim için. Hatta bazen tanımadığım (mesela şu an sokakta yaşayan birçok insan) insanları düşünüp bile üzülüyorum bazen ise sadece düşünüyorum. Bazı insanları onlardan çok önemsiyorum, sizce bu ileride bana zorluk yaşatır mı?

Eskiden bende bu kafa yapısındaydım ancak yaşadığımız devir artık öyle bir devir ki kimse için 1 damla göz yaşı dökmeye bile değmiyor, uzun bir süre bunu kendimce tartıştıktan sonra sadece çok değer verdiğim kişilere üzülüp mutlu oluyorum.

İnsanların köküne kibrit suyu boş ver sadece kendini ve aileni düşün akrabayı bile salla gitsin.

Ama işte sokakta yaşayan insanları düşününce çözüm aramaya çalışıp bulamayınca bile üzülüyorum sanırım bu çok da iyi bir şey değil.

Onların seni umursamadığı gibi senin de onları umursamaman gerek. İnan ki Türkiye de kimse kimseyi takmıyor. Aaa şunun durumu kötüymüş bu kişi ağlıyormuş üzülüyormuş falan hayır. Kimse umursamıyor. Kimseye acımayacaksın. Her şey kendine.

Vicdanın olması iyi bir şey yüzden seni kutlarım lakin herkesin kurt olduğu dönemde kuzu olmak sana bir fayda sağlamaz hikayedeki gibi kuzu postlu kurt olmak yerine kurt postlu kuzu olmak en iyisi .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…