Solid0 Hectopat Katılım 18 Ağustos 2022 Mesajlar 119 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Haziran 2023 #1 Steam yaz indiriminde 10 liraya düşmüş, ben de aldım. Diğer 2 oyunu daha varmış. Diğer oyunları oynamadan Call of Juarez: Bound in Blood oynanır mı?
Steam yaz indiriminde 10 liraya düşmüş, ben de aldım. Diğer 2 oyunu daha varmış. Diğer oyunları oynamadan Call of Juarez: Bound in Blood oynanır mı?
Emre Van Der Linde Centipat Katılım 28 Nisan 2023 Mesajlar 365 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Haziran 2023 #2 Hayır. Hikayeler bağlantılı ama ilk oyunu oynamaya çalıştım çok sıkıcı. Youtubeden dinle veya izle ilk oyunu.
Hayır. Hikayeler bağlantılı ama ilk oyunu oynamaya çalıştım çok sıkıcı. Youtubeden dinle veya izle ilk oyunu.
Solid0 Hectopat Katılım 18 Ağustos 2022 Mesajlar 119 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Haziran 2023 #3 Emre Van Der Linde dedi: Hayır. Hikayeler bağlantılı ama ilk oyunu oynamaya çalıştım çok sıkıcı. Youtubeden dinle veya izle ilk oyunu. Genişletmek için tıkla... Hikayesine Baktım ama bir video bulamadım.
Emre Van Der Linde dedi: Hayır. Hikayeler bağlantılı ama ilk oyunu oynamaya çalıştım çok sıkıcı. Youtubeden dinle veya izle ilk oyunu. Genişletmek için tıkla... Hikayesine Baktım ama bir video bulamadım.
706143 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Şubat 2020 Mesajlar 6.243 Makaleler 4 Çözümler 11 Yer İstanbul-KKTC 29 Haziran 2023 #4 Çok bir hikayesi yok ama oynaması da o kadar sıkıcı değil, ben biraz oyalanarak 7 saatte bitirdim. Oynamasanız da olur, sadece geçmişi hakkında biraz bilgi veriyor onları da bilmeseniz de olur.
Çok bir hikayesi yok ama oynaması da o kadar sıkıcı değil, ben biraz oyalanarak 7 saatte bitirdim. Oynamasanız da olur, sadece geçmişi hakkında biraz bilgi veriyor onları da bilmeseniz de olur.