EKMEKİSTAN Decapat Katılım 8 Aralık 2022 Mesajlar 447 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Haziran 2024 #1 Eylül gibi uyarı veriyordu adblocuku kaldırdım çözüldü. Fakat artık AdBlock olmamasına rağmen dünden beri tekrar uyarı alıyorum. Sebebi nedir?
Eylül gibi uyarı veriyordu adblocuku kaldırdım çözüldü. Fakat artık AdBlock olmamasına rağmen dünden beri tekrar uyarı alıyorum. Sebebi nedir?
Crypto Guard Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Temmuz 2019 Mesajlar 1.839 Makaleler 2 Çözümler 23 14 Haziran 2024 #2 Hangi tarayıcıyı kullanıyorsun.
EKMEKİSTAN Decapat Katılım 8 Aralık 2022 Mesajlar 447 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Haziran 2024 #3 Crypto Guard dedi: Hangi tarayıcıyı kullanıyorsun. Genişletmek için tıkla... Google Chrome
gokayz Centipat Katılım 10 Haziran 2024 Mesajlar 105 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Haziran 2024 #4 Uzun zamandır uBlock kullanıyorum ve sorunsuz çalışıyor. Kontrol panelindeki kod kısmınada aşağı yazdıklarımı girdim ve hala kullanıyorum. youtube.com##+js(set, yt.config_.openPopupConfig.supportedPopups.adBlockMessageViewModel, false) youtube.com##+js(set, Object.prototype.adBlocksFound, 0) youtube.com##+js(set, ytplayer.config.args.raw_player_response.adPlacements, []) youtube.com##+js(set, Object.prototype.hasAllowedInstreamAd, true)
Uzun zamandır uBlock kullanıyorum ve sorunsuz çalışıyor. Kontrol panelindeki kod kısmınada aşağı yazdıklarımı girdim ve hala kullanıyorum. youtube.com##+js(set, yt.config_.openPopupConfig.supportedPopups.adBlockMessageViewModel, false) youtube.com##+js(set, Object.prototype.adBlocksFound, 0) youtube.com##+js(set, ytplayer.config.args.raw_player_response.adPlacements, []) youtube.com##+js(set, Object.prototype.hasAllowedInstreamAd, true)
EKMEKİSTAN Decapat Katılım 8 Aralık 2022 Mesajlar 447 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Haziran 2024 #5 gokayz dedi: Uzun zamandır uBlock kullanıyorum ve sorunsuz çalışıyor. Kontrol panelindeki kod kısmınada aşağı yazdıklarımı girdim ve hala kullanıyorum. youtube.com##+JS(set, YT. Config_. OpenPopupConfig. SupportedPopups. AdBlockMessageViewModel, false) youtube.com##+JS(set, Object. Prototype. AdBlocksFound, 0) youtube.com##+JS(set, ytplayer. Config. Args. Raw_player_response. AdPlacements, []) youtube.com##+js(set, Object.prototype.hasAllowedInstreamAd, true) Genişletmek için tıkla... Kontrol paneli neyle açılıyordu hocam, bir sürü kod falan yazıyordu orasımı
gokayz dedi: Uzun zamandır uBlock kullanıyorum ve sorunsuz çalışıyor. Kontrol panelindeki kod kısmınada aşağı yazdıklarımı girdim ve hala kullanıyorum. youtube.com##+JS(set, YT. Config_. OpenPopupConfig. SupportedPopups. AdBlockMessageViewModel, false) youtube.com##+JS(set, Object. Prototype. AdBlocksFound, 0) youtube.com##+JS(set, ytplayer. Config. Args. Raw_player_response. AdPlacements, []) youtube.com##+js(set, Object.prototype.hasAllowedInstreamAd, true) Genişletmek için tıkla... Kontrol paneli neyle açılıyordu hocam, bir sürü kod falan yazıyordu orasımı
gokayz Centipat Katılım 10 Haziran 2024 Mesajlar 105 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Haziran 2024 #6 EKMEKİSTAN dedi: Kontrol paneli neyle açılıyordu hocam, bir sürü kod falan yazıyordu orasımı. Genişletmek için tıkla... Ublockun kendi kontrol paneli.
EKMEKİSTAN dedi: Kontrol paneli neyle açılıyordu hocam, bir sürü kod falan yazıyordu orasımı. Genişletmek için tıkla... Ublockun kendi kontrol paneli.
EKMEKİSTAN Decapat Katılım 8 Aralık 2022 Mesajlar 447 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Haziran 2024 #7 gokayz dedi: Ublockun kendi kontrol paneli. Genişletmek için tıkla... Orası naıl açılıyor peki
gokayz Centipat Katılım 10 Haziran 2024 Mesajlar 105 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Haziran 2024 #8 Sırasıyla yapın öncelikle web mağazadan uBlock eklentisini indirin. Dosya Ekleri ublockanlatım1.png 22,8 KB · Görüntüleme: 28 ublockanlatım2.png 25 KB · Görüntüleme: 32 ublockanlatım3.png 44,7 KB · Görüntüleme: 26
EKMEKİSTAN Decapat Katılım 8 Aralık 2022 Mesajlar 447 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Haziran 2024 #9 gokayz dedi: Sırasıyla yapın öncelikle web mağazadan uBlock eklentisini indirin. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler dostum şu anlık bir şey yok yarın daha detaylı incelerim
gokayz dedi: Sırasıyla yapın öncelikle web mağazadan uBlock eklentisini indirin. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler dostum şu anlık bir şey yok yarın daha detaylı incelerim
Crypto Guard Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Temmuz 2019 Mesajlar 1.839 Makaleler 2 Çözümler 23 15 Haziran 2024 #10 EKMEKİSTAN dedi: Google Chrome Genişletmek için tıkla... Yeni güncellemeden sonra AdBlock kullananlar bu tarz hatalar başladı. Önerim uBlock kullanmanız.
EKMEKİSTAN dedi: Google Chrome Genişletmek için tıkla... Yeni güncellemeden sonra AdBlock kullananlar bu tarz hatalar başladı. Önerim uBlock kullanmanız.