Diğer sitelere bağlanamama - xxx.com bekleniyor

Radimira

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. 3 gün önce lenovo I5 g5080 aldım. Ilk aldığım gün evden wi-fi ile her yere baglandım. Sonraki gün arkadaşımla youtube videolarının açılmadığını fark ettik. Şimdi yurda geldim ve hiçbir yere bağlanmıyor. Aslında hiçbir yer demek yanlış olur. Önceden oynadığım bir oyunun sayfasına giriyor sadece. Fakat google bile açılmıyor. Sekme kısmında sadece xxx.com bekleniyor yazıyor. Ne denediysem olmadi. Yardım edebilir misiniz?

Son düzenleme:
Adwcleaner ne :(
9 yıl windows xp kullanınca alışamadım.. Verdiğiniz siteye de bağlanamıyorum çünkü siteleri açmıyor. Şu an telefondan yazıyorum

Dün bi arkadaşım virüs programın engellemiş olabilir demişti. McAfee var pc de. Silmeden önce tarama yaptım ama sıkıntı çıkmadı. Daha sonra programı sildim ama değişen bir şey yok. Hatta pc yi fabrika ayarlarına geri döndürdüm. McAfee filan geri geldi. Ama yine aynı şekilde sitelere girmiyor
Sadece önceden beri oynadığım bi oyunun sitesine giriyor. Bir de açılırken msn ve lenovo sayfaları açılıyor. Onlarda dolanabiliyorum

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı