Diğer Witcher Oyunları Oynamadan Witcher 3 Oynanır mı?

whywouldnt?

Hectopat
Katılım
17 Temmuz 2018
Mesajlar
1.544
Çözümler
2
Yer
Linkin Park
Arkadaşlar herkes bu oyunu oynamamı tavsiye ediyordu. Witcher 1-2 oynamadan direkt 3'ü oynasam nasıl olur?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Kesinlikle direk 3'ü oynama asla. 1 ve 2 oynadıktan sonra oynamanın keyfini yaşayamazsın. Çünkü hikayenin devamı anlatılıyor.
 
Son düzenleme:
Ne demek oynama ya? Anlamıyorum sizi. Neden bir serinin finalinden başlamayı tercih ediyorsunuz?

Kesinlikle oyna arkadaşım çünkü oynadığın zaman 3. oyunda daha başından bile bir çok şeyi fark edeceksin. Oyun serinin diğer oyunlarını oynanmadan da eğlenceli ama onları oynadığın zaman diğer bir çok detayı görüyorsunuz. Hikayenin sonu olan bir oyun Witcher 3 Allah aşkına!

Şöyle düşün. Şimdiye kadar takip etmediğin bir film serisi var. Atıyorum Karayip Korsanları. Sen gidip o serinin son filmiyle izlemeye başlayabilirsin. Gayet iyi de vakit geçirirsin. Fakat seriyi baştan başlayarak izlersen hayran olarak izlersin.

Oturun oynayın arkadaşım. Benim önerim ilk oyunu deneyin, alışamaz ısınamazsanız (yapısı, oynanışı biraz farklı) hikayesini okuyabilirsiniz. Ayrıca bence genel yapısıyla oldukça güzel bir hikayesi var. Witcher 2 ise kesin oynamanız gereken bir oyundur. Hikayesi Witcher 1 kadar güzel değil bence ama fazlasıyla iyi bir oyun. En sonunda da artık tarihin en iyi oyununu en iyi keyifle oynayabilirsiniz.

Sana spoiler olmayacak basit bir detaydan bahsedeyim. Örneğin Witcher 2 oyununda bir görev var. Görevin sonunda Geralt'ın boynuna bir dövme yapılıyor. Daha sonra silebiliyorsun tabi ama silmeyedebilirsin. Bu şekilde oyunu bitirir ve save dosyanı Witcher 3'e aktarırsan oyunu o dövme ile oynuyorsun.

Bu olabildiğince basit bir detay. Böyle detayları ve fazlasını hikayede görebileceksin. Witcher 3'₺ü Witcher 3 yapan detaylardır.
 
Oynamanı öneririm ben. Oynamasan bile en azından hikayeyi oku. Ya da gameplay videolarını falan izle. Kendi başına tutarlı olsa da birçok hikayede şeyi kaçırmış olursun.
 
1'in hikayesini okuman yeterli. 2. oyunu mutlaka oyna sonrasında uzun bir ara verdikten sonra 3'ü oyna
 
Kesinlikle oynamamalısın. Güzelim oyundan sırf bu yüzden nefret ettim. Karşıma ilk defa çıkan bir karakteri sanki yıllardır tanıyormuşuz gibi gösteriyor oyun çok çabuk sıkılıyorsun.

Witcher 1 dövüş mekaniği olarak vasat fakat hikaye açısından önemli. 2 oranla daha iyi denilebilir.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…