K.Eray Hectopat Katılım 25 Nisan 2021 Mesajlar 34 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mayıs 2021 #1 Bugün Digispark aldım fakat yanında 10 adet resimde de görülen birleşik iğneye benzer şeyler geldi. Bunları üzerindeki yerlere takacak mıyım yoksa takmadan da kullanabilir miyim? Son düzenleyen: Moderatör: 3 Mayıs 2021
Bugün Digispark aldım fakat yanında 10 adet resimde de görülen birleşik iğneye benzer şeyler geldi. Bunları üzerindeki yerlere takacak mıyım yoksa takmadan da kullanabilir miyim?
Çözüm K.Eray 3 Mayıs 2021 Çözüldü: Kullanırken takmıyorum takınca ne fark ediyor bilmiyorum ama takmadan da çalışıyor.
mburaktekin Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Eylül 2020 Mesajlar 5.006 Makaleler 2 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mayıs 2021 #2 Takmadan, lehim yaparak da kullanabilirsiniz. Biraz da yapacağınız projeye bağlı. Alan darsa takmayın. Artı 0 Eksi
Takmadan, lehim yaparak da kullanabilirsiniz. Biraz da yapacağınız projeye bağlı. Alan darsa takmayın.
KS KS K.Eray Hectopat Katılım 25 Nisan 2021 Mesajlar 34 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mayıs 2021 #3 Çözüldü: Kullanırken takmıyorum takınca ne fark ediyor bilmiyorum ama takmadan da çalışıyor. Artı 0 Eksi Çözüm