Digital Deluxe Edition nedir?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Makaleler
12
Yer
Balıkesir
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
İyi forumlar arkadaşlar. Ben Mass Effect 2'yi tüm dlc'leri ile satın almak istiyorum. Şuan Origin'de %70 indirim var Mass Effect 2 Deluxe Edition için. Şimdi ben bunu satın alırsam bütün dlc'leri satın almış olurmuyum?
@Recep Baltaş @Silinen üye @Murat5038 @Ali Güngör

Son düzenleme:
Digital Deluxe Edition, bir oyunun bütün temel ekstra içerikleriyle birlikte paketlenmiş halidir. Yani satın alacağınız ME2 DD sürümü bütün önemli eklentileri bünyesinde barındıracaktır.

Mass Effect 2 için kaç tane DLC yayınlandı bilmiyorum ama DDE sürümünde şunlar var:

• Collector Armor and Assault Rifle - Two bonus in-game items: advanced regeneration armor and a powerful enemy-shredding assault rifle.
  • Incisor Rifle - Bonus in-game weapon. Firing three shots with each pull of the trigger, the Incisor Rifle is designed to decimate shields.
  • Original Soundtrack - The Mass Effect 2 original soundtrack features 12 pieces spanning the entire Mass Effect 2 experience.
  • Digital Art Book* - The art book contains 48 pages of stunning full color artwork including captions from the Mass Effect 2 team.
  • Digital Mass Effect Redemption #1 comic* - Redemption follows Liara T’Soni’s dangerous mission to find Commander Shepard.
  • Documentary Video* - Featuring behind-the-scenes and making-of videos, the Mass Effect 2 documentary takes a look at how the game was made.

Kardeşim bende oyunu satın almak istiyorum. Keşke kurduktan sonraki sonucu da yazsaydın da merak içinde kalmasaydım :/ Şimdi steam den oyunu satın almamı öneriyor musun ? Tüm dlcler ücretsiz olarak ea games ten alınabiliyor mu? Dlc'den kastım yukarıda arkadaşın belirttikleri değil. Arrival, overlord, kasumi, zaeed, liara dlc si filan bunların hepsi ücretsiz olarak ulaşılabilir durumda mı ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı