Digital Vibrance kullanılmalı mı?

Valorant oynuyorum ve çoğu profesyonelin Digital Vibrance kullandığını gördüm. Sizce kullanılmalı mı? Kullanılacaksa ne kadar olmalı? AMD kullanıyorum bu arada.

aslında kullanılabilir fakat fazla abartıya kaçmıyacak şekilde kullanılmalı göz doyumunuza uygun bir seviyeye getirseniz makuldur ama daha fazlasını istiyorsanız bi problem olmayacaktır

Monitörden monitöre değişecek bir ayar. Monitörünüze göre ayarlamanız daha doğru olur. TN paneller için standartın düşük kaldığı bir gerçek. IPS panellerde denemedim. Kendi kullandığım monitörümde 70'e ayarladım.

Sadece oyun için yapabiliyorum. Bu zamana kadar normal oynadım ama CS:GO oynadığım zamanlarda hep 200'de duruyordu. Valorant biraz daha farklı hissettiriyor tabii.

Sadece oyun için yapabiliyorum. Bu zamana kadar normal oynadım ama CS:GO oynadığım zamanlarda hep 200'de duruyordu. Valorant biraz daha farklı hissettiriyor tabii.
valorant ztn renk olarak biraz daha renkli csgo biraz daha sarımtrak bir görünüme sahip o yüzden valorantta fazla abartıya kaçırmamalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…