Çözüldü Digital vibrance videolara yansımıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Scoti

Decapat
Daha fazla  
Merhaba, AMD ekran kartı kullanıyorum. Monitörüm üzerinden yaptığım doygunluk ayarları zaten gözükmüyor fakat AMD üzerinden doygunluk ayarı yaptığım halde OBS ile veya bir başka program ile video çekerken renk ayarları videoya yansımıyor. Vibrance GUI indirip ayarlarını yaptım o da olmadı. Örneğin şu videodaki gibi canlı içerikler üretmek istiyorum, teşekkürler.

Bahsettiğim Video

Son düzenleme:
Çözüm
Yok olmuyor değişiklik sadece benim gözümden gözüküyor yayına veya videoya yansıtamıyorum. NVIDIA şart mı yani?
Yayına doygunluk ekleme için OBS üzerinden filtre ekleyerek sorunumu çözdüm.
Merhaba, AMD ekran kartı kullanıyorum. Monitörüm üzerinden yaptığım doygunluk ayarları zaten gözükmüyor fakat AMD üzerinden doygunluk ayarı yaptığım halde OBS ile veya bir başka program ile video çekerken renk ayarları videoya yansımıyor. Vibrance GUI indirip ayarlarını yaptım o da olmadı. Örneğin şu videodaki gibi canlı içerikler üretmek istiyorum, teşekkürler.

Bahsettiğim Video

Videodaki monitörden kaynaklı değil sanırım NVIDIA kullanıyor onda 100 yapmış olabilir, AMD de canlı renk seç öyle dene bir.

Yok olmuyor değişiklik sadece benim gözümden gözüküyor yayına veya videoya yansıtamıyorum. NVIDIA şart mı yani?
Yayına doygunluk ekleme için OBS üzerinden filtre ekleyerek sorunumu çözdüm.

Son düzenleme:
Çözüm

Technopat Haberler

Geri
Yukarı