DigitalOcean kredileri en iyi şekilde nasıl değerlendirilir?

Makaleler
21
Merhaba, DigitalOcean'da 200 dolar kredim var ve Minecraft sunucusu için en iyi şekilde değerlendirmek istiyorum. 28 Dolarlık olan beni 7 ay idare eder ve bu iyi olur ancak tam olarak verimli stabil bir sunucu kurabilir miyim emin değilim. Sizce ne yapmalıyım? @Akif

Aynı şekilde 5$ çekti ve daha kullanamadım 30 günüm kaldı acaba nasıl değerlendirmek gerekir? Yıllık bir şeyler alamıyor muyuz? Eren hocam siz nasıl değerlendirdiniz? Ben de o şekilde değerlendirebilirim. Kafam çok karıştı.

@thebilek
Ben $48 sunucuyu aldım içine VNC Ubuntu kurdum 2 adet oyun sunucusu çalıştırıyorum hocam. Senin kararına kalmış.
Ama bunlar kredi bitince bitecek değil mi ? Ben daha kalıcı bir şey istiyorum 30 gün sonra bitmeyecek bir şey? Domain falan alamıyor muyuz DO içerisinden?

Kredi 2 aylık. Yani 2 ay sonunda kullansanız da kullanmasanız da bitiyor.
işte onun için diyorum uzun vadeli bir şey alamıyor muyum? yani benim kredi neredeyse boşa gidecek.. az zamanım kaldı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…