DigitalOcean ve WordPress nasıl kullanılır?

Acerdll

Hectopat
Daha fazla  
DigitalOcean'dan VDS aldım öğrenci olarak şu an bir sorun yok domainde aldım fakat bunları nasıl bağlayacağım bir de VDS WordPress olarak siteyi de WordPress yapmayı düşünüyorum. Farklı öneriler varsa alabilirim sorun yok WordPress VD'sini domaine bağlayıp siteyi aktif etmek ve siteyi düzenlemeyi tam bilmiyorum internettekiler çok yabancı dilde yabancı dilim iyi olabilir fakat hepsini anlamak zor, yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, buradan anlatması uzun olabilir ben yol göstermesi açısından özet geçeyim siz aklınıza takılanları sorabilirsiniz.

1. İşletim sistemi olarak Centos 7 kurun
2. Kontrol paneli olarak Cyberpanel kurun:

3. Cyberpanel üzerinden alan adınızı ekleyin ve alan adınızın cyberpanel üzerinden kontrol kısmını açın

4. application installer diye bir alan açılacak oradan wordpress'e tıklayın ve otomatik kurulum yapın.

Başta karmaşık gelebilir bu adımları tamamladıktan sonra birçok wordpress sitesini birkaç tıklamayla oluşturabilirsiniz. Yardımcı olması açısından linkleri inceleyebilirsiniz. Aklınıza takılanları sormaktan çekinmeyin. Kolay gelsin

Ek olarak: Alan adınız için buradan özel NS'ler oluşturup,

Daha sonrasında alan adını satın aldığınız firma üzerinden Cyberpanelden belirlemiş olduğunuz ns adreslerini girerseniz işlem tamamdır

Merhaba, buradan anlatması uzun olabilir ben yol göstermesi açısından özet geçeyim siz aklınıza takılanları sorabilirsiniz.

1. İşletim sistemi olarak Centos 7 kurun
2. Kontrol paneli olarak Cyberpanel kurun:

3. Cyberpanel üzerinden alan adınızı ekleyin ve alan adınızın cyberpanel üzerinden kontrol kısmını açın

4. application installer diye bir alan açılacak oradan wordpress'e tıklayın ve otomatik kurulum yapın.

Başta karmaşık gelebilir bu adımları tamamladıktan sonra birçok wordpress sitesini birkaç tıklamayla oluşturabilirsiniz. Yardımcı olması açısından linkleri inceleyebilirsiniz. Aklınıza takılanları sormaktan çekinmeyin. Kolay gelsin

Ek olarak: Alan adınız için buradan özel NS'ler oluşturup,

Daha sonrasında alan adını satın aldığınız firma üzerinden Cyberpanelden belirlemiş olduğunuz ns adreslerini girerseniz işlem tamamdır
Hocam birşey sorucam bu wordpress sitesiyle kolay ve sade siteler oluşturabiliyormuyuz? Wordpress çünkü template vs veriyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı