Acerdll Hectopat Katılım 25 Mart 2020 Mesajlar 546 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ağustos 2023 #11 stkersln dedi: Güzel olmuş elinize sağlık. WordPress kurmaktan vazgeçtiniz sanırım? Kurulumda sorun yaşadıysanız yardımcı olayım? Genişletmek için tıkla... WordPress kurmaya üşendim hocam. cPanel ile HTML yazdım. Ama sitenin bazı yerlerinde hala sorun var. @stkersln HTML hakkında bilginiz varmıydı? Son düzenleme: 24 Ağustos 2023
stkersln dedi: Güzel olmuş elinize sağlık. WordPress kurmaktan vazgeçtiniz sanırım? Kurulumda sorun yaşadıysanız yardımcı olayım? Genişletmek için tıkla... WordPress kurmaya üşendim hocam. cPanel ile HTML yazdım. Ama sitenin bazı yerlerinde hala sorun var. @stkersln HTML hakkında bilginiz varmıydı?
S stkersln Kilopat Katılım 19 Ekim 2017 Mesajlar 27 25 Ağustos 2023 #12 Acerdll dedi: WordPress kurmaya üşendim hocam. cPanel ile HTML yazdım. Ama sitenin bazı yerlerinde hala sorun var. @stkersln HTML hakkında bilginiz varmıydı? Genişletmek için tıkla... HTML, CSS, biraz js ve PHP konularında yardımcı olabilirim size
Acerdll dedi: WordPress kurmaya üşendim hocam. cPanel ile HTML yazdım. Ama sitenin bazı yerlerinde hala sorun var. @stkersln HTML hakkında bilginiz varmıydı? Genişletmek için tıkla... HTML, CSS, biraz js ve PHP konularında yardımcı olabilirim size
Acerdll Hectopat Katılım 25 Mart 2020 Mesajlar 546 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2023 #13 stkersln dedi: HTML, CSS, biraz js ve PHP konularında yardımcı olabilirim size Genişletmek için tıkla... HTML ve diğer diller konusunda yardım alabilirim hocam.
stkersln dedi: HTML, CSS, biraz js ve PHP konularında yardımcı olabilirim size Genişletmek için tıkla... HTML ve diğer diller konusunda yardım alabilirim hocam.