Digitial Ocean VPN şifresi nerede yazıyor?

Makaleler
2
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Videonun 5.02'inci dakikasında can değer sunucu şifresini giriyor fakat bu sunucu şifresi nerede yazılı? Ben bulamadım yardımcı olur musunuz? @B 52 Stratofortress @Umut Nas @Dümdüz

Şifreyi sizinle paylaşıyor mu ki? YouTube'da şifre paylaşılır mı? O sunucu patlar yahu!

Sanırım yurtdışından Cloud VDS/VPS ile kendi VPN sunucunuzu oluşturmak, hatta paket satıp ek gelir bile elde etmek amacıyla bir bilgi paylaşıyor.

Şifreyi sizinle paylaşıyor mu ki? YouTube'da şifre paylaşılır mı? O sunucu patlar yahu!
Hayır hocam videoda şifreyi göstermiyor kendisi giriyor. Benim merak ettiğim ise bu ne şifresi? Sunucuyu aynı videodaki gibi oluşturdum fakat şifreyi nerden bulacağım bilmiyorum.

1658904798549.png

Sanırım sunucuya bağlanmak için gerekli şifre bu.

Hayır hocam videoda şifreyi göstermiyor kendisi giriyor. Benim merak ettiğim ise bu ne şifresi? Sunucuyu aynı videodaki gibi oluşturdum fakat şifreyi nerden bulacağım bilmiyorum.

Eki Görüntüle 1465193
Sanırım sunucuya bağlanmak için gerekli şifre bu.
Evet. Sanırım VDS/VPS'in değil de içinde oluşturduğunuz VPN sunucu için root şifresi oluşturuyorsunuz orada.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı