- Makaleler
- 2
Videonun 5.02'inci dakikasında can değer sunucu şifresini giriyor fakat bu sunucu şifresi nerede yazılı? Ben bulamadım yardımcı olur musunuz? @B 52 Stratofortress @Umut Nas @Dümdüz
Hayır hocam videoda şifreyi göstermiyor kendisi giriyor. Benim merak ettiğim ise bu ne şifresi? Sunucuyu aynı videodaki gibi oluşturdum fakat şifreyi nerden bulacağım bilmiyorum.Şifreyi sizinle paylaşıyor mu ki? YouTube'da şifre paylaşılır mı? O sunucu patlar yahu!
Evet. Sanırım VDS/VPS'in değil de içinde oluşturduğunuz VPN sunucu için root şifresi oluşturuyorsunuz orada.Hayır hocam videoda şifreyi göstermiyor kendisi giriyor. Benim merak ettiğim ise bu ne şifresi? Sunucuyu aynı videodaki gibi oluşturdum fakat şifreyi nerden bulacağım bilmiyorum.
Eki Görüntüle 1465193
Sanırım sunucuya bağlanmak için gerekli şifre bu.
Evet. Sanırım VDS/VPS'in değil de içinde oluşturduğunuz VPN sunucu için root şifresi oluşturuyorsunuz orada.
Root password dediği, üst/yönetici kullanıcı için şifre belirlemeni istiyor. Azure üzerinden mi VPS edindiniz?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.