LastNg Decapat Katılım 26 Mayıs 2023 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ocak 2024 #1 2 senedir Vodafone kullanıcısıyım ve Digitürk ev interneti paketine geçeceğim. Forumlarda da hakkında bir şey görmedim, ne seveni var ne söveni.
2 senedir Vodafone kullanıcısıyım ve Digitürk ev interneti paketine geçeceğim. Forumlarda da hakkında bir şey görmedim, ne seveni var ne söveni.
LastNg Decapat Katılım 26 Mayıs 2023 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ocak 2024 #3 LastNg dedi: 2 senedir Vodafone kullanıcısıyım ve Digitürk ev interneti paketine geçeceğim. Forumlarda da hakkında bir şey görmedim, ne seveni var ne söveni. Genişletmek için tıkla... Düzenleme: Dolandırıcıdan farksız bunlar 7 iş günü dediler 11 gündür gelen yok alınacak türden bir şey değil.
LastNg dedi: 2 senedir Vodafone kullanıcısıyım ve Digitürk ev interneti paketine geçeceğim. Forumlarda da hakkında bir şey görmedim, ne seveni var ne söveni. Genişletmek için tıkla... Düzenleme: Dolandırıcıdan farksız bunlar 7 iş günü dediler 11 gündür gelen yok alınacak türden bir şey değil.