Digitürk için 240 TL taahhüt normal midir?

Film ve spor paketi hepsi dahilinde 18 aylık taahhüt olarak aylık 240 TL rakam verdi bize fakat, başka bir akrabamız film ve spor paketi dahil aylık 170 TL'ye geçen ay taahhüt yaptığını söylüyor. Digitürk'ü arayıp sorduğumuzda onlar daha önceki paketten yararlanmışlardır diyerek geçiştirdiler. Sizce ne yapmalıyız?

Üyeden üyeye fiyat değişebiliyor. Müşteri hizmetleri farklı kampanyalar sunabiliyor. Ben geçen sene spor paketini yıllık paket olarak satın alarak aylık 89 TL taksit şeklinde ödemiştim. Bu sene de taahhüt yenilemek için aylık 139 TL fiyat belirlediler. Kabul etmeyip fesih başvurusunda bulundum. Bunun üzerine paket ücretini ilk 6 ay 59, diğer 6 ay 149 TL yaptılar ve yıl sonuna kadar da tüm kanalları hediye ettiler. Bence kabul etmeyip iptal talebinde bulunun. İptal etmemeniz için düşük fiyat sunacaklardır.

Üyeden üyeye fiyat değişebiliyor. Müşteri hizmetleri farklı kampanyalar sunabiliyor. Ben geçen sene spor paketini yıllık paket olarak satın alarak aylık 89 TL taksit şeklinde ödemiştim. Bu sene de taahhüt yenilemek için aylık 139 TL fiyat belirlediler. Kabul etmeyip fesih başvurusunda bulundum. Bunun üzerine paket ücretini ilk 6 ay 59, diğer 6 ay 149 TL yaptılar ve yıl sonuna kadar da tüm kanalları hediye ettiler. Bence kabul etmeyip iptal talebinde bulunun. İptal etmemeniz için düşük fiyat sunacaklardır.

Biz de öyle düşündük iptal talebinde bulunduk karşıdaki müşteri temsilcisi hemen tamam iptal talebinizi gerçekleştiriyorum dedi hiçbir şekilde müşteri kaybetme korkusu göremedik. Sonra vazgeçtik bizde iptal etmekten. Acaba iptal mi etmeliyiz daha sonra ararlar mı bizi? Bir de son aldığımız pakette bütün film kanalları da açık.

Beni de taahhüt yenilemek için aradıklarında kabul etmiyorum, iptal ettireceğim dediğimde tamam diyip fazla bir ikna çabasına girmediler. Sonra e-devletten iptal için başvuruda bulunduğumda genel merkezden aradılar ve böyle bir fiyat sundular. Bence yazılı bir talepte bulunduğunuzda sizi bu konuda arayacaklardır.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı