M mehmetRip Hectopat Katılım 7 Nisan 2020 Mesajlar 23 31 Mart 2023 #1 Digitürk Türk Telekom altyapılı internet alacağımda 50 Mbps veriyorlar gercekten verirler mi sizce nasıl alınır mı? Önerir misiniz?
Digitürk Türk Telekom altyapılı internet alacağımda 50 Mbps veriyorlar gercekten verirler mi sizce nasıl alınır mı? Önerir misiniz?
B bombili Hectopat Katılım 7 Ekim 2021 Mesajlar 801 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mart 2023 #2 Neden vermesinler, verirler. Fiyatı uygunsa alınır.
OnurDoğan63_19 Hectopat Katılım 26 Nisan 2021 Mesajlar 1.284 Makaleler 4 Çözümler 7 31 Mart 2023 #3 Fiyat olarak uygunsa, size sabit fiyat garantisi sunabiliyorlarsa en az 1 yıl boyunca neden alınmasın.
Fiyat olarak uygunsa, size sabit fiyat garantisi sunabiliyorlarsa en az 1 yıl boyunca neden alınmasın.
M mehmetRip Hectopat Katılım 7 Nisan 2020 Mesajlar 23 31 Mart 2023 #4 bombili dedi: Neden vermesinler, verirler. Fiyatı uygunsa alınır. Genişletmek için tıkla... 200 dediler OnurDoğan63_19 dedi: Fiyat olarak uygunsa, size sabit fiyat garantisi sunabiliyorlarsa en az 1 yıl boyunca neden alınmasın. Genişletmek için tıkla... yaani garanti verdiler ama ne kadar doğru olcak onu bilmiyorum 200tl fiyat verdiler
bombili dedi: Neden vermesinler, verirler. Fiyatı uygunsa alınır. Genişletmek için tıkla... 200 dediler OnurDoğan63_19 dedi: Fiyat olarak uygunsa, size sabit fiyat garantisi sunabiliyorlarsa en az 1 yıl boyunca neden alınmasın. Genişletmek için tıkla... yaani garanti verdiler ama ne kadar doğru olcak onu bilmiyorum 200tl fiyat verdiler
quarest Megapat Katılım 28 Haziran 2021 Mesajlar 5.106 Çözümler 62 31 Mart 2023 #5 Netspeed öneririm.
Semih Emree Decapat Katılım 29 Aralık 2021 Mesajlar 345 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 31 Mart 2023 #6 mehmetRip dedi: Digitürk Türk Telekom altyapılı internet alacağımda 50 Mbps veriyorlar gercekten verirler mi sizce nasıl alınır mı? Önerir misiniz? Genişletmek için tıkla... Ben yanlislikla 32Mbps olan paketi aldım değiştirmek istedim fiyati normalde 160TL olan 50Mbps'ye gecersem paket fiyati 259TL olacakti cok saçma memnunda degilim taahhut bitsin direk baska bir markaya gecis yapacağım.
mehmetRip dedi: Digitürk Türk Telekom altyapılı internet alacağımda 50 Mbps veriyorlar gercekten verirler mi sizce nasıl alınır mı? Önerir misiniz? Genişletmek için tıkla... Ben yanlislikla 32Mbps olan paketi aldım değiştirmek istedim fiyati normalde 160TL olan 50Mbps'ye gecersem paket fiyati 259TL olacakti cok saçma memnunda degilim taahhut bitsin direk baska bir markaya gecis yapacağım.
OnurDoğan63_19 Hectopat Katılım 26 Nisan 2021 Mesajlar 1.284 Makaleler 4 Çözümler 7 31 Mart 2023 #7 mehmetRip dedi: 200 dediler yaani garanti verdiler ama ne kadar doğru olcak onu bilmiyorum 200tl fiyat verdiler Genişletmek için tıkla... Ne kadar doğru diye bir şey yok, sözleşme de yazar sözleşme süresi ne kadar ise sözleşme ücretiniz şu kadar diye. Sizde kabul edersiniz.
mehmetRip dedi: 200 dediler yaani garanti verdiler ama ne kadar doğru olcak onu bilmiyorum 200tl fiyat verdiler Genişletmek için tıkla... Ne kadar doğru diye bir şey yok, sözleşme de yazar sözleşme süresi ne kadar ise sözleşme ücretiniz şu kadar diye. Sizde kabul edersiniz.
M mehmetRip Hectopat Katılım 7 Nisan 2020 Mesajlar 23 31 Mart 2023 #8 Semih Emree dedi: Ben yanlislikla 32Mbps olan paketi aldım değiştirmek istedim fiyati normalde 160TL olan 50Mbps'ye gecersem paket fiyati 259TL olacakti cok saçma memnunda degilim taahhut bitsin direk baska bir markaya gecis yapacağım. Genişletmek için tıkla... sabit 32 veriyor mu? quarest dedi: Netspeed öneririm. Genişletmek için tıkla... O nedir?
Semih Emree dedi: Ben yanlislikla 32Mbps olan paketi aldım değiştirmek istedim fiyati normalde 160TL olan 50Mbps'ye gecersem paket fiyati 259TL olacakti cok saçma memnunda degilim taahhut bitsin direk baska bir markaya gecis yapacağım. Genişletmek için tıkla... sabit 32 veriyor mu? quarest dedi: Netspeed öneririm. Genişletmek için tıkla... O nedir?
Semih Emree Decapat Katılım 29 Aralık 2021 Mesajlar 345 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 31 Mart 2023 #9 mehmetRip dedi: Sabit 32 veriyor mu? Genişletmek için tıkla... Haftada birkaç gün 6 7'lere düşüyor.
M mehmetRip Hectopat Katılım 7 Nisan 2020 Mesajlar 23 31 Mart 2023 #10 Semih Emree dedi: Haftada birkaç gün 6 7'lere düşüyor. Genişletmek için tıkla... sizce alinir mi yani sabit diyolarda ne kadar güvenilir
Semih Emree dedi: Haftada birkaç gün 6 7'lere düşüyor. Genişletmek için tıkla... sizce alinir mi yani sabit diyolarda ne kadar güvenilir