yskaplan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Mayıs 2020 Mesajlar 1.570 Çözümler 12 Yer Türkiye :) 10 Kasım 2024 #11 rrbluecat58 dedi: Onu nasıl yapıyoz? Modemi değiştirdim altyapı sorunlu ben ailenin çocuğuyum digitürkte sadece uydu interneti varda ondan sormuştum babamda elektrikçi baktıda kablolara altyapı sorunluymuş zaten kendisi baktı ama bunun bi çözümü yok diyip bıraktı Genişletmek için tıkla... Tam da tahmin ettiğim gibi, telekoma başvurun fiber dönüşüm talebinde bulunun.
rrbluecat58 dedi: Onu nasıl yapıyoz? Modemi değiştirdim altyapı sorunlu ben ailenin çocuğuyum digitürkte sadece uydu interneti varda ondan sormuştum babamda elektrikçi baktıda kablolara altyapı sorunluymuş zaten kendisi baktı ama bunun bi çözümü yok diyip bıraktı Genişletmek için tıkla... Tam da tahmin ettiğim gibi, telekoma başvurun fiber dönüşüm talebinde bulunun.
R rrbluecat58 Centipat Katılım 27 Kasım 2023 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Aralık 2024 #12 yskaplan dedi: Tam da tahmin ettiğim gibi, telekoma başvurun fiber dönüşüm talebinde bulunun. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler yskaplan dedi: Tam da tahmin ettiğim gibi, telekoma başvurun fiber dönüşüm talebinde bulunun. Genişletmek için tıkla... Nasıl başvuruluyor?
yskaplan dedi: Tam da tahmin ettiğim gibi, telekoma başvurun fiber dönüşüm talebinde bulunun. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler yskaplan dedi: Tam da tahmin ettiğim gibi, telekoma başvurun fiber dönüşüm talebinde bulunun. Genişletmek için tıkla... Nasıl başvuruluyor?
yskaplan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Mayıs 2020 Mesajlar 1.570 Çözümler 12 Yer Türkiye :) 5 Aralık 2024 #13 rrbluecat58 dedi: Teşekkürler Nasıl başvuruluyor? Genişletmek için tıkla... İl müdürlüklerine gidip talep edebilirsiniz ama tek 1 kişi talep etti diye alt yapı çekmezler.
rrbluecat58 dedi: Teşekkürler Nasıl başvuruluyor? Genişletmek için tıkla... İl müdürlüklerine gidip talep edebilirsiniz ama tek 1 kişi talep etti diye alt yapı çekmezler.