Digitürk internet iyi mi?

Eger local IP uzerinden administrator panelin passworddan bahsediyorsaniz o konuda da sıkıntı yasamadim.

Hayır ondan bahsetmiyorum mesela farklı bir modem kullanmak istiyorsun internete erişmen için modem arayüzüne girip WAN kullanıcı adı şifreni girmen gerekiyor ama sana bunu vermiyorlar VPN olarak ProtonVPN engelli değil diye biliyorum zaten NordVPN engelli olması lazım Cloudflare WARP kullanabiliyor musun?
 
Hayır ondan bahsetmiyorum mesela farklı bir modem kullanmak istiyorsun internete erişmen için WAN kullanıcı adı şifreni girmen gerekiyor ama sana bunu vermiyorlar VPN olarak ProtonVPN engelli değil diye biliyorum zaten NordVPN engelli olması lazım Cloudflare WARP kullanabiliyor musun?

Cloudflare WARP dediginiz olay 1.1.1.1 ise PC uzerinde kullandim ve sıkıntı cekmedim. Ve hala WAN username password dediginiz olayi anlayamadim :/
Dedigin şey verdikleri modem yerine kendi modemini kullanmak istediginde gereken password mu?
 
Cloudflare WARP dediginiz olay 1.1.1.1 ise PC uzerinde kullandim ve sıkıntı cekmedim. Ve hala WAN username password dediginiz olayi anlayamadim :/
Dedigin şey verdikleri modem yerine kendi modemini kullanmak istediginde gereken password mu?

PPoE kullanıcı adı şifreden bahsediyorum dışarıdan farklı bir modem aldım diyelim internete erişmem için modem arayüzüne PPoE kullanıcı adı şifreni girmen gerekiyor ama sana bu kullanıcı adı şifreyi vermiyorlar ayrıca Cloudflare WARP kullandığınıza dair kanıt atar mısın?
 
@iReassess Dostum bak, superonline iyi değil. Digiturkte iyi değil. Sana anlatayım

Superonline WAN k/ş olarak sıkıntılı, ayrıca OLT'de FPP olarak kısıtlama var, üstüne DMS (genei vpn engeli) ve üstüne routingi iyi değil.

Superonline Sahada SR olarak SR7 ve SR7s kullanıyor. Bunlar hem ip, hem BGP hemde Routingin bir parçasıdır. Fakat bunlar genel yetersiz, ileri de sıkıntı olacak.

Superonline, ONT beslemekte yetersiz. Genel sahada yapılan çoklamalar iyi değil.

Routingi çok değiştiriyorlar. Misal Bgp'den SR'ye ve SSR'ye gelince, ift dediğimiz sistem olur.
Normalde Routing belli bir düzlem içinde gitmelidir. Fakat Sol, çok değiştirdiği için bu rotayı, çıkış ms, unload ms ve ip'lerde sıkıntı oluyor.

Evet, her bölgede kötü değil, ama genelde Kötü.
Daha fazla teknik bilgi verip kafanı bulandırmayacağım Fakat, SOL, asla övülecek bir iss değildir. Tabi ki de, sana saygı duymak lazım fakat teknik bilgi bilmeden, hiç bir iss övme.
 

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı