Digitürk kampanyası gerçek mi?

Dursun Papi

Hectopat
Orijinal Digitürk Online işlemler sitesinde size özel kampanyalarda Sporun Yıldızı paketi senelik 1000 lira diyor. Yani Süper Lig maçları vs hepsi içinde. Bana çok ucuz geldi, doğru mudur bu? Sporun yıldızı ek paket olarak geçiyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Digitürk Online işlemler yazın hocam Google'a. Size özel kampanya diyor ama herkese sunulan bir teklif olduğunu sanmıyorum.

Hocam link atarsanız daha faydalı olur benim de başıma geldi forumdaki arkadaşlar sayesinde sitenin sahte olduğunu öğrendim. Digitürk'ün sitesi budur diğer sitelere güvenmeyin. Dahada vaktiniz varsa müşteri hizmetleri ile iletişime geçebilirsiniz.

Paket doğru. Bazılarına 2000, bazılarına 1500, bazılarına da 1000 olarak çıkıyor.

Ama bu sadece ek paket. Esas paketin parasını da ayrıca her ay ödemeye devam ediyorsunuz. Esas paketin taahhüt süresi bitince de sundukları fiyattan taahhüt yenilemezseniz ek paketin kalan süresi yanıyor.

Paket doğru. Bazılarına 2000, bazılarına 1500, bazılarına da 1000 olarak çıkıyor.

Ama bu sadece ek paket. Esas paketin parasını da ayrıca her ay ödemeye devam ediyorsunuz. Esas paketin taahhüt süresi bitince de sundukları fiyattan taahhüt yenilemezseniz ek paketin kalan süresi yanıyor.
Hocam ben aylık 230₺ ödemeye devam edeceğim zaten, süper lig maçları da tek ödeme 1000₺ diyor, çok iyi bir kampanya.

Hocam ben aylık 230₺ ödemeye devam edeceğim zaten, süper lig maçları da tek ödeme 1000₺ diyor, çok iyi bir kampanya.
Bununla uğraşacağınıza şimdi telefonla arayıp iptal talebi verin. Taahhütünüzün kaç ay kaldığının da önemi yok. Birkaç gün içinde arayıp 250 tl'den yıllık süper lig ana paketi teklif ediyorlar ve taahhüt de yenilenmiş oluyor.

İstanbul, Ankara ve İzmir dışındaki bayiler de yeni süper lig abonelikleri aylık 300 tl'den veriyor.

Bununla uğraşacağınıza şimdi telefonla arayıp iptal talebi verin. Taahhütünüzün kaç ay kaldığının da önemi yok. Birkaç gün içinde arayıp 250 tl'den yıllık süper lig ana paketi teklif ediyorlar ve taahhüt de yenilenmiş oluyor.

İstanbul, Ankara ve İzmir dışındaki bayiler de yeni süper lig abonelikleri aylık 300 tl'den veriyor.
Aramazsa güzel patlarım o riske giremem hocam 😂

Hocam daha eylüle kadar zaman vardı ama kuzenimde bu kampanya çıkmıyormuş artık. Ne yapmalı?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı