NormalVatandas Hectopat Katılım 2 Aralık 2022 Mesajlar 2.782 Çözümler 6 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Eylül 2025 #1 G65B monitörüm var. Digitürk bağlamak istiyorum ama elimde televizyon için sinyal kablosu yok sadece güç kablosu ve HDMI mevcut. Bağlanır mı? Son düzenleyen: Moderatör: 14 Eylül 2025
G65B monitörüm var. Digitürk bağlamak istiyorum ama elimde televizyon için sinyal kablosu yok sadece güç kablosu ve HDMI mevcut. Bağlanır mı?
batmandakiadam12 Centipat Katılım 17 Temmuz 2024 Mesajlar 236 16 Eylül 2025 #2 NormalVatandas dedi: G65B monitörüm var. Digitürk bağlamak istiyorum ama elimde televizyon için sinyal kablosu yok sadece güç kablosu ve HDMI mevcut. Bağlanır mı? Genişletmek için tıkla... Sinyal kablosu olmadan kanallar açılmaz bein connect ile izleyebilirsin onun içinde kutuya gerek yok
NormalVatandas dedi: G65B monitörüm var. Digitürk bağlamak istiyorum ama elimde televizyon için sinyal kablosu yok sadece güç kablosu ve HDMI mevcut. Bağlanır mı? Genişletmek için tıkla... Sinyal kablosu olmadan kanallar açılmaz bein connect ile izleyebilirsin onun içinde kutuya gerek yok
NormalVatandas Hectopat Katılım 2 Aralık 2022 Mesajlar 2.782 Çözümler 6 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Eylül 2025 #3 batmandakiadam12 dedi: Sinyal kablosu olmadan kanallar açılmaz bein connect ile izleyebilirsin onun içinde kutuya gerek yok Genişletmek için tıkla... Bein connect yayını 30-40sny geç veriyor. Sinyal kablosuz olmaz mı yani?
batmandakiadam12 dedi: Sinyal kablosu olmadan kanallar açılmaz bein connect ile izleyebilirsin onun içinde kutuya gerek yok Genişletmek için tıkla... Bein connect yayını 30-40sny geç veriyor. Sinyal kablosuz olmaz mı yani?
batmandakiadam12 Centipat Katılım 17 Temmuz 2024 Mesajlar 236 16 Eylül 2025 #4 NormalVatandas dedi: beIN Connect yayını 30-40sny geç veriyor. Sinyal kablosuz olmaz mı yani? Genişletmek için tıkla... Olmaz hocam kanallar açılmaz sinyal kablosu olmalı
NormalVatandas dedi: beIN Connect yayını 30-40sny geç veriyor. Sinyal kablosuz olmaz mı yani? Genişletmek için tıkla... Olmaz hocam kanallar açılmaz sinyal kablosu olmalı