Digitürk'ten gelen SMS güvenilir mi?

Syropy

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Casper Excalibur G770
Intel Core I5-12450h / 8x2 3200mHz Ram / Rtx 3050 4GB / 512GB SSD / 144hz
Meslek
Grafik Tasarımcı / Yazılım Mühendisi
Bir iki gündür Digitürk'ten SMS alıyorum. Dgtrk. Lu bağlantısı ile fatura ödememi istiyorlar fakat tarayıcım site güvenli değil diyor. Hem Türk Telekom aboneliğime dahil olarak Digitürk'ü kullanıyorum. Neden faturayı ayrı ödüyorum? Fatura tutarı da taahhüdümdeki Digitürk fiyatından biraz daha fazla. Buraya kart bilgilerimi girmeli miyim? Site Digitürk'e ait mi bilgilendirirseniz sevinirim.

Bir iki gündür Digitürk'ten SMS alıyorum. Dgtrk. Lu bağlantısı ile fatura ödememi istiyorlar fakat tarayıcım site güvenli değil diyor. Hem Türk Telekom aboneliğime dahil olarak Digitürk'ü kullanıyorum. Neden faturayı ayrı ödüyorum? Fatura tutarı da taahhüdümdeki Digitürk fiyatından biraz daha fazla. Buraya kart bilgilerimi girmeli miyim? Site Digitürk'e ait mi bilgilendirirseniz sevinirim.

Hocam ekran görüntüsü atar mısın?

Hocam büyük ihtimalle oltalama yöntemi kullanan dolandırıcılar.
Sakın kart bilgilerinizi siteye yazmayın.

Hocam ekran görüntüsü atar mısın?

Screenshot_20240701_225540_WhatsApp.jpg

Hocam büyük ihtimalle oltalama yöntemi kullanan dolandırıcılar.
Sakın kart bilgilerinizi siteye yazmayın.
Hocam bir kartım var fakat internet alışverişlerine kapalı onu girdim olatalama olup olmadığını test etmek için onaylamadı sorun olacağını sanmıyorum.

Eki Görüntüle 2238811

Hocam bir kartım var fakat internet alışverişlerine kapalı onu girdim olatalama olup olmadığını test etmek için onaylamadı sorun olacağını sanmıyorum.
Zaten onaylamaz normalde, insanlar denesin denesin olmayınca bıraksın diye yapıyorlar.

Mesajı gönderen kişi kısmında ne yazıyor hocam.
Bu konularla ilgili daha fazla bilgi istiyorsanız tasarımcı dayının videoları var onlara bakabilirsiniz.
Hocam müşteri hizmetleri ile görüştüm fatura doğruymuş ödedim uygulamadan. Linkte sorun çıktığını söylediler. Merak eden olursa digiturk+100mbps internete 350tl diye anlaşmıştım türk telekom aradığında. Şimdi aradığımda iki firma da anlaşmalarının olmadığını söylediler ve digitürk için ayrı olarak 304tl ödedim internet aboneliğim de normal fiyatına geri dönmüş. Ben satın aldığımda digitürk 200tl internet 150tl demişlerdi sadece interneti alamayacağımı digitürkün zorunlu olduğunu söylediler şuan ise iki aboneliğimde ayrılmış ve digitürkten caymam için 1000tl cayma bedeli istediler. Kısaca dolandırıcılar değil koca koca firmalar tarafından dolandırıldık :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı