Gibraltar Decapat Katılım 21 Mayıs 2020 Mesajlar 891 Çözümler 1 Yer Trabzon Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Nisan 2021 #1 Dijipin adlı siteden VP almak istiyorum. Bu site güvenilir mi?
Pollydrag Hectopat Katılım 29 Ekim 2019 Mesajlar 519 26 Nisan 2021 #2 Hiç alışveriş yapmadım. Normalde 2500VP 115 lirayken o sitede 106 lira. Yine de güvenilirdir diye düşünüyorum. Youtube'da Valorant en iyi anlar videoları paylaşan bir kanala sponsor olmuştu.
Hiç alışveriş yapmadım. Normalde 2500VP 115 lirayken o sitede 106 lira. Yine de güvenilirdir diye düşünüyorum. Youtube'da Valorant en iyi anlar videoları paylaşan bir kanala sponsor olmuştu.
Mirac Acar Hectopat Katılım 3 Aralık 2020 Mesajlar 753 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer Sarıyer Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Nisan 2021 #3 Gibraltar dedi: Dijipin adlı siteden VP almak istiyorum. Bu site güvenilir mi? Genişletmek için tıkla... Güvenilir diye biliyorum. Sıkıntı çıkarmaz.
Gibraltar dedi: Dijipin adlı siteden VP almak istiyorum. Bu site güvenilir mi? Genişletmek için tıkla... Güvenilir diye biliyorum. Sıkıntı çıkarmaz.
Gibraltar Decapat Katılım 21 Mayıs 2020 Mesajlar 891 Çözümler 1 Yer Trabzon Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Nisan 2021 #4 Bazı yerlerde geç veriyorlar diye gördüm öyle bir şey var mı? Mirac Acar dedi: Güvenilir diye biliyorum. Sıkıntı çıkarmaz. Genişletmek için tıkla...
Bazı yerlerde geç veriyorlar diye gördüm öyle bir şey var mı? Mirac Acar dedi: Güvenilir diye biliyorum. Sıkıntı çıkarmaz. Genişletmek için tıkla...
HolxY LaBraus Hectopat Katılım 27 Nisan 2020 Mesajlar 401 Çözümler 1 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 26 Nisan 2021 #5 Gibraltar dedi: Dijipin adlı siteden VP almak istiyorum. Bu site güvenilir mi? Genişletmek için tıkla... Bazı Youtuberlar reklamlarını yapıyor. Güvenilirdir bence.
Gibraltar dedi: Dijipin adlı siteden VP almak istiyorum. Bu site güvenilir mi? Genişletmek için tıkla... Bazı Youtuberlar reklamlarını yapıyor. Güvenilirdir bence.
I idkwhoamimaybealien Hectopat Katılım 4 Haziran 2020 Mesajlar 607 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Nisan 2021 #6 Ben 2500 VP aldım direk satın alma ekranında gözüküyordu, geç gelme gibi bir sorunla karşılaşmadım. Ama tabii ben de şanslı olabilirim.
Ben 2500 VP aldım direk satın alma ekranında gözüküyordu, geç gelme gibi bir sorunla karşılaşmadım. Ama tabii ben de şanslı olabilirim.
Mirac Acar Hectopat Katılım 3 Aralık 2020 Mesajlar 753 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer Sarıyer Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Nisan 2021 #7 Gibraltar dedi: Bazı yerlerde geç veriyorlar diye gördüm öyle bir şey var mı? Genişletmek için tıkla... Onun hakkında bilgim yok maalesef. Ben önceden Trendyol'dan alıyordum orada da geç veriyorlar demişti bir sürü kişi ama bana anında gelmişti.
Gibraltar dedi: Bazı yerlerde geç veriyorlar diye gördüm öyle bir şey var mı? Genişletmek için tıkla... Onun hakkında bilgim yok maalesef. Ben önceden Trendyol'dan alıyordum orada da geç veriyorlar demişti bir sürü kişi ama bana anında gelmişti.
Gibraltar Decapat Katılım 21 Mayıs 2020 Mesajlar 891 Çözümler 1 Yer Trabzon Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Nisan 2021 #8 idkwhoamimaybealien dedi: Ben 2500 VP aldım direk satın alma ekranında gözüküyordu, geç gelme gibi bir sorunla karşılaşmadım. Ama tabii ben de şanslı olabilirim. Genişletmek için tıkla... Geç gelirse kötü olur çünkü ejder operatör geldi .
idkwhoamimaybealien dedi: Ben 2500 VP aldım direk satın alma ekranında gözüküyordu, geç gelme gibi bir sorunla karşılaşmadım. Ama tabii ben de şanslı olabilirim. Genişletmek için tıkla... Geç gelirse kötü olur çünkü ejder operatör geldi .
Zbyrtmr Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Temmuz 2018 Mesajlar 2.555 Çözümler 15 Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 3060 R5 5600X 16GB 3200MHZ RAM 500GB M.2 SSD MSİ B550M-A PRO Cinsiyet Erkek 26 Nisan 2021 #9 Evet güvenilir, daha yeni VP almışlığım var. Zaten bazı yayıncıların sponsoru. Edit: Satın aldığın an direkt kendi sitesinden kodu görebiliyorsun.
Evet güvenilir, daha yeni VP almışlığım var. Zaten bazı yayıncıların sponsoru. Edit: Satın aldığın an direkt kendi sitesinden kodu görebiliyorsun.
Gibraltar Decapat Katılım 21 Mayıs 2020 Mesajlar 891 Çözümler 1 Yer Trabzon Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Nisan 2021 #10 Zbyrtmr dedi: Evet güvenilir, daha yeni VP almışlığım var. Zaten bazı yayıncıların sponsoru. Edit: Satın aldığın an direkt kendi sitesinden kodu görebiliyorsun. Genişletmek için tıkla... Size güveniyorum birazdan alacağım sonucu yazarım. Site güvenilir koduda hemen verdiler.
Zbyrtmr dedi: Evet güvenilir, daha yeni VP almışlığım var. Zaten bazı yayıncıların sponsoru. Edit: Satın aldığın an direkt kendi sitesinden kodu görebiliyorsun. Genişletmek için tıkla... Size güveniyorum birazdan alacağım sonucu yazarım. Site güvenilir koduda hemen verdiler.