Dijital anahtardan bilgisayara virüs girer mi?

MertBey0

Femtopat
Arkadaşlar merhaba ben bir dijital key aldım Office 2021 Pro Plus keyi aldım bunu aktifleştirdiğimde bilgisayara bir sorunu olur mu biliyorum biraz saçma ama biraz da tedirginim :)

Bir indirme linki atmış ama bit.ly falan diyor.

Anladım benim aldığım yer detaylı bir mail atmıştı. Bana gelen mailde şu yazıyor ve ben bu şekilde yapmıştım:

"Lisansınızı girdikten sonra etkinleştirme ekranında telefonla etkinleştirme seçeneği çıkar o seçeneğe tıklayıp ülke seçtikten sonra yükleme kimliği altındaki 9 bölümlü sayıların bulunduğu ekranın görüntüsü veya sırası bozulmayacak şekilde sayıları Microsoft 0 850 390 2777 Destek hattına iletmelisiniz"

Yani etkinleştirme ekranına geldiğinizde 9 tane farklı sayı çıkıyor (her biri 6-7 sayıdan oluşuyor) onları Microsoft'un yukarıdaki numarasında ilgili menüde girip etkinleştirmenin tamamlanmasını sağlamıştım.

Etkinleştirmeyi yapmak için Ofis'i kurduysanız mesela Word'ü açın ekrana doğrudan etkinleştirme ile ilgili bir şey çıkmazsa yardım menüsünde (Word içerisinden) etkinleştirme seçeneği olması lazım. Oradan ilerleyin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı