Dijital ders sitesi önerisi

NormalVatandas

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
9. sınıfım. Önceki senelerde Morpa Kampüs kullandım. Öyle daha çok verim aldığımı düşünüyorum. YouTube kullan demezseniz memnun olurum. Uygun fiyatlı bir program çok iyi olur. Doping Hafıza ve Kopilot hariç. Ne önerirsiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam başka adam akıllı program yok zaten ha bir puan eğitim var ama o da bence başarılı değil.. Neden youtube kullanmıyorsunuz?

Doping hafıza gibi şeylere para vermeye gerek yok. Öğrenmek isteyen her türlü öğrenecektir. Özel eğitimde olsa para verdiğiniz için aklınızı anlıyomuş gibi kandırıyosunuz.

Doping hafıza gibi şeylere para vermeye gerek yok. Öğrenmek isteyen her türlü öğrenecektir. Özel eğitimde olsa para verdiğiniz için aklınızı anlıyomuş gibi kandırıyosunuz.
Hocam EBA'dan çözeyim dedim. Alıştırmayı başkası çözüyor 144P. Rehber Matematik devam edeceğim o zaman.

Hocam EBA'dan çözeyim dedim. Alıştırmayı başkası çözüyor 144p. Rehber Matematik devam edeceğim o zaman.

EBA'nın kalitesinde bahsetmeye gerek yok. YouTube'da her türlü içerik var kaliteli kanallardan kendinize gün gün şu ders diye ayarlayın tabii ki sıkılmayacak şekilde. 1 saat koyup sıkılıp anlamamakla 15 dakika sıkılmadan verimli anlamak arasında dağlar kadar fark var. Ben bu şekilde bir program hazırladım kendime sanada tavsiye ederim.

Öyle yapacağım. Kendime kanallar seçtim. Şimdi başlıyorum hatta. Teşekkürler! Başarılar.

O uygulamalar para sömürme makinesi. Kaynak kitaplar olmuş 200 lira, bir de onlara para vermeyin. Ben yt kullanıyorum ve kendimi tamamen verebilirsem çok verimli oluyor. Ayrıca bircok hoca konudan sonra alıştırması oluyor onları çözüyor durdurup çözersin onları.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…