Tortue Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Aralık 2018 Mesajlar 6.140 Makaleler 1 Çözümler 19 Yer İstanbul 4 Ağustos 2020 #1 Bir İstanbul Kart'im yok ve almayi dusunmuyorum. Dijital Kart'ta ise QR okutulup odeme yapiliyormus sanirim. Hic kullanan oldu mu?
Bir İstanbul Kart'im yok ve almayi dusunmuyorum. Dijital Kart'ta ise QR okutulup odeme yapiliyormus sanirim. Hic kullanan oldu mu?
cengover_ekin Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Temmuz 2020 Mesajlar 5.325 Makaleler 1 Çözümler 46 4 Ağustos 2020 #2 Sorduğunuz ödeme otobüslerdeki mi yoksa dışarıda başka yerlerde mi?
Tortue Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Aralık 2018 Mesajlar 6.140 Makaleler 1 Çözümler 19 Yer İstanbul 4 Ağustos 2020 #3 cengover_ekin dedi: Sorduğunuz ödeme otobüslerdeki mi yoksa dışarıda başka yerlerde mi? Genişletmek için tıkla... Otobus hocam.
cengover_ekin dedi: Sorduğunuz ödeme otobüslerdeki mi yoksa dışarıda başka yerlerde mi? Genişletmek için tıkla... Otobus hocam.
cengover_ekin Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Temmuz 2020 Mesajlar 5.325 Makaleler 1 Çözümler 46 4 Ağustos 2020 #4 Otobüste İstanbul Kartı okutuyorsunuz zaten. Başka nasıl bir ödemeyi soruyorsunuz?
Tortue Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Aralık 2018 Mesajlar 6.140 Makaleler 1 Çözümler 19 Yer İstanbul 4 Ağustos 2020 #5 cengover_ekin dedi: Otobüste İstanbul Kartı okutuyorsunuz zaten. Başka nasıl bir ödemeyi soruyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Dijital Kart ile QR odeme var mi?
cengover_ekin dedi: Otobüste İstanbul Kartı okutuyorsunuz zaten. Başka nasıl bir ödemeyi soruyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Dijital Kart ile QR odeme var mi?
cengover_ekin Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Temmuz 2020 Mesajlar 5.325 Makaleler 1 Çözümler 46 4 Ağustos 2020 #6 Bir süredir İstanbul'da değilim. Eskiden yoktu, yeni geldiyse bilmiyorum. 2020 itibariyle yoktu.
Tortue Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Aralık 2018 Mesajlar 6.140 Makaleler 1 Çözümler 19 Yer İstanbul 6 Ağustos 2020 #7 cengover_ekin dedi: Bir süredir İstanbul'da değilim. Eskiden yoktu, yeni geldiyse bilmiyorum. 2020 itibariyle yoktu. Genişletmek için tıkla... Bunu kastetmistim.
cengover_ekin dedi: Bir süredir İstanbul'da değilim. Eskiden yoktu, yeni geldiyse bilmiyorum. 2020 itibariyle yoktu. Genişletmek için tıkla... Bunu kastetmistim.
HALS Centipat Katılım 4 Ağustos 2020 Mesajlar 219 Yer ISTANBUL Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek öğrenci 6 Ağustos 2020 #8 Tortue dedi: Bunu kastetmistim. Eki Görüntüle 631992 Genişletmek için tıkla... Yapılmıyor maalesef. Antalya'da tramvaylara vs. temassız kredi kartıyla bile ödeme yapılabiliyor bu sistemin İstanbul'da olmasını çok isterdim.
Tortue dedi: Bunu kastetmistim. Eki Görüntüle 631992 Genişletmek için tıkla... Yapılmıyor maalesef. Antalya'da tramvaylara vs. temassız kredi kartıyla bile ödeme yapılabiliyor bu sistemin İstanbul'da olmasını çok isterdim.
Tortue Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Aralık 2018 Mesajlar 6.140 Makaleler 1 Çözümler 19 Yer İstanbul 6 Ağustos 2020 #9 HALS dedi: Yapılmıyor maalesef. Antalya'da tramvaylara vs. temassız kredi kartıyla bile ödeme yapılabiliyor bu sistemin İstanbul'da olmasını çok isterdim. Genişletmek için tıkla... Temassiz kredi karti kullanarak odeme yapmak cok iyi bir fikir aslinda. Keske Istanbul'da da olsaymis.
HALS dedi: Yapılmıyor maalesef. Antalya'da tramvaylara vs. temassız kredi kartıyla bile ödeme yapılabiliyor bu sistemin İstanbul'da olmasını çok isterdim. Genişletmek için tıkla... Temassiz kredi karti kullanarak odeme yapmak cok iyi bir fikir aslinda. Keske Istanbul'da da olsaymis.