Dijital key için öneri

Makaleler
1
Yer
Bursa
Merhaba,

Biz arkadaşla dijital key satcaz Steam key falan, yazılım mı yoksa HTML mi önerirsiniz ve HTML önerirseniz düzgün çalışan HTML script adını söyler misiniz? Ve WordPress'le olur mu bu iş?

İstediğin şekilde yazılım kullanabilirsin. Önemli olan özellik, tasarım ve güvenlik. WordPress de olur HTML şeklinde de olur. Eğer elle girersen HTML senin için yeterli olur fakat yönetici paneli istiyorsan WordPress kullanarak satış yapabilirsin.

HTML tabanlı birçok tema var. İnternetten bir tema indirip düzenleyebilirsin. PHP tabanlı bir site kuracaksan Apache gerekiyor.

Müşteri kayıt olacak sonra sipariş verecek ödemeyi yaptığı anda Steam key karşısında olacak, böyle bir şey istiyorum ben.

Müşteri kayıt olacak sonra sipariş verecek ödemeyi yaptığı anda Steam key karşısında olacak, böyle bir şey istiyorum ben.
WordPress eklentilerini inceleyebilirsin. Eklentileri karşılaştırıp sana en uygun olanı seçmelisin. Özellikle popüler ve güvenilir olmasına dikkat edilmeli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…