Dijital lisans sahtekarlığı

ultimix

Kilopat
Daha fazla  
Meslek
esnaf
Arkadaşlar,
Bu satılan dijital lisanslardan çevremde birçok kişi mağdur olmuş. 20-25 lira verdikleri için de konuyu pek önemsemiyorlar. Eskiden N11, GittGidiyor gibi sitelerde vardı bu satıcılar ve sürekli olarak mağaza ismi değiştiriyolardı. Lisans aldığınız bir mağazayı birkaç ay sonra bulmak mümkün değil.

Site yapmışlar kendilerine çoğu aynı sadece isimler farklı o kadar belli ki bir yerden organize oldukları. Hele ki bir tane tespit ettim liayazilim farklı farklı isimlerde siteleri var. Başka bir sitede a mağazası, diğer bir sitede b mağazası adı altında satış yapıyorlar.

Bunları nereye şikayet etmek gerekiyor? Sattıkları ürünlerde tahminimce fatura falan da vermiyorlar.

Üzücü bir durum ama kimsenin bu kadar küçük bir miktar para için uğraşacağını düşünmüyorum... Ben aldığımda çalışmıştı, galiba birkaç yıllık şansımı oraya harcadım.

Satılan mal dijital olduğu için işin iadesi de, şikayeti de zor oluyor. Ayrıca şikayetinde haklı çıksan bile durduramazsın bunları, farklı bir isim ile bir hafta sonra kaldıkları yerden devam ederler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…