Kral direk oyun geliştirme diyorsan ben olsam dijital oyun tasarımı okurum zira orda o dünyayı kavraman çok daha kolay olacaktır mühendislik okusan kendine ark bulman lazım o ortamlara girmen lazım filan 2. Olrk bir şirkette senin ne mezun oldugun kimsenin umrunda degil bak ben mezunum benim 5 ayımı ben mühendislikmi sumu bumu diye araştırarak geçirdim hickimsenin ağzından mühendislik hakkında duymak istediğim cümleleri duymadım iste seni havda kapacaklar 30 kisi başvuru yaptığında aha mühendislik okumuş buna su kdr maaş da veririz fln filan hepsi hikaye 3.orlk bos yere 1.5 yıl mat ve fizikle uğraşacaksın yurt dışında bile bilgisayar bilimleri diye geçiyor. 4.olrk aga sen gerçekten ilerde sektör degistirmeyeceksen sağlama bir oyun geliştirici olmak istiyorsan dijital oyun tasarımı en iyi bölüm pc mühendisliği bizim ülkemizde fazlaca hava olduğu için bu havalara gelmeni tavsiye etmem ztn iyi bir oyun geliştirici demek çok çalışmak demek üni tamamen hikaye .Benim hedef de oyun geliştirici olmak ama ben tasarım okuyacam daha çok model olrk ilerleyecek belki ileride yazılım tarafına kayarım.