Dijital para ile ilgili sorular

FkeGamer

Hectopat
Herkese merhabalar.
Günümüzde çokça yatırımı ve miningi yapılan bu dijital paralar hakkında birkaç sorum olacaktı.

Bu yatırım ne kadar kazandırır?
Bu dijital paralara yatırım yapıp, her çıktığında paraya dönüştürülüp düştüğünde de tekrar yatırılırsa ortalama ayda ne kadar kazandırır?

Madenciliği ne kadar kazandırır?
Bu madenciliğe büyük bir harcama yapmak gerekiyor. En az 4000 5000 TL değerinde ekran kartı gerekiyor ve üstüne bu ekran kartlarının ömrü de kısalıyor. Madencilik bu ekran kartlarının değerini çıkarır ve üstüne orta miktar bir kazanç verir mi?

Madencilik için en düşük hangi ekran kartı kullanılmalı?

Hangi dijital paraya yatırım yapılmalı?
Ethereum bu son 2 3 ayda zirvede gibi ama uzun ömürlü gider mi bilemem. Bitcoin her zaman dalgalı bir halde. Bir çıkıyor bir iniyor. (Benim gördüğüm kadarıyla)

Yatırım için iyi siteler ne?
Bir sürü site var ve hepsinin de güvenilir olduğunu düşünmüyorum. En güveniliri hangisi?

Ve bir de son olarak bu madencilik ve yatırımı A'dan Z'ye güzelce anlatabilecek var mı?

Başkalarının da sorusu varsa yazabilir. Böylece bu konu tam bir dijital para soru-cevabı olabilir.

Şimdiden teşekkürler!

Hocam geç kaldınız ekran kartı toplayamazsınız şuan, toplayabileceğiniz zamanda ise muhtemelen kur düşmüş olur. 5600XT üstü kartlar para getiriyor ve piyasada onları bulmak çok zor, bulunanlarda uçmuş durumda.

Ne kadar yatıracağına ve hangi coinlerle uğraşacağına bağlı.
Şu an 1660 Super ile yılda 0.6 ethereum kazıyorum o'da yaklaşık 5K civarı falan ediyor. Piyasada ekran kartı bulamazsın, bulsan bile çok pahalı zaten. Tek ekran kartıyla benim gibi anca bu kadar yaparsın yılda bir de. Bitconi kazılacaksa Asic cihazlar alınmalı.

Yatırım için ise Paribu öneririm, hızlı ve güvenilir. Nasıl anlatılacağını hangi coinlere yatırım yapılacağını kimse sana bedavaya söylemez, yatırım tavsiyeside yasak zaten.

Babam da o işlere girmişti, daha 2 gün önce çıktı. Çok sıkıntılı bir iş, saniyede iniyor çıkıyor. Takip etmezseniz batma olasılığınız %90. Geceleri vb. uyumuyordu ve toplam kazancı verdiği emekten kat be kat azdı.
O zaman ekmek aldıkdan sonra artan 1 tlleri biriktirmeye devam
Ne kadar yatıracağına ve hangi coinlerle uğraşacağına bağlı.
Şu an 1660 Super ile yılda 0.6 ethereum kazıyorum o'da yaklaşık 5K civarı falan ediyor. Piyasada ekran kartı bulamazsın, bulsan bile çok pahalı zaten. Tek ekran kartıyla benim gibi anca bu kadar yaparsın yılda bir de. Bitconi kazılacaksa Asic cihazlar alınmalı.

Yatırım için ise Paribu öneririm, hızlı ve güvenilir. Nasıl anlatılacağını hangi coinlere yatırım yapılacağını kimse sana bedavaya söylemez, yatırım tavsiyeside yasak zaten.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı