Bruz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Ocak 2019 Mesajlar 3.235 Makaleler 1 Çözümler 8 Yer Antalya 4 Nisan 2021 #1 Selamlar, dijital resim çizmek için program önerir misiniz? Not: Vektörel çizer değilim, dijital ressamım. Ona göre program öneriniz.
Selamlar, dijital resim çizmek için program önerir misiniz? Not: Vektörel çizer değilim, dijital ressamım. Ona göre program öneriniz.
cengover_ekin Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Temmuz 2020 Mesajlar 5.325 Makaleler 1 Çözümler 46 4 Nisan 2021 #2 Ne farkı var, bilmediğim için soruyorum, merak ettim? Siizn yaptığınız çizimler nasıl oluyor?
S Steve Rogers Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Nisan 2020 Mesajlar 4.101 Makaleler 5 Çözümler 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek . 4 Nisan 2021 #3 Autodesk Sketchbook vardı, iyi bence. Bakabilirsiniz.
Bruz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Ocak 2019 Mesajlar 3.235 Makaleler 1 Çözümler 8 Yer Antalya 4 Nisan 2021 #4 cengover_ekin dedi: Ne farkı var, bilmediğim için soruyorum, merak ettim? Siizn yaptığınız çizimler nasıl oluyor? Genişletmek için tıkla... Vektorel çizimler kalem aracıyla yapılırken resimler fırça ile yapılır. Geleneksel çizimler nasıl fırça-kağıt ile yapılır ki dijitalde tablet-çok maksatlı dijital kalem ile yapılır. Aşağıdaki atacağım örneklerden anlarsın. Vektörel çizim: Dijital resim:
cengover_ekin dedi: Ne farkı var, bilmediğim için soruyorum, merak ettim? Siizn yaptığınız çizimler nasıl oluyor? Genişletmek için tıkla... Vektorel çizimler kalem aracıyla yapılırken resimler fırça ile yapılır. Geleneksel çizimler nasıl fırça-kağıt ile yapılır ki dijitalde tablet-çok maksatlı dijital kalem ile yapılır. Aşağıdaki atacağım örneklerden anlarsın. Vektörel çizim: Dijital resim:
mirsady Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Nisan 2020 Mesajlar 3.603 Makaleler 5 Çözümler 12 Yer Eskişehir 4 Nisan 2021 #5 GIMP ve Autodesk bu işi için biçilmiş kaftan.
Bruz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Ocak 2019 Mesajlar 3.235 Makaleler 1 Çözümler 8 Yer Antalya 4 Nisan 2021 #6 mirsady dedi: GIMP ve Autodesk bu işi için biçilmiş kaftan. Genişletmek için tıkla... Krita da var yanılmıyorsam. Kullandınız mı hiç?
mirsady dedi: GIMP ve Autodesk bu işi için biçilmiş kaftan. Genişletmek için tıkla... Krita da var yanılmıyorsam. Kullandınız mı hiç?
cengover_ekin Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Temmuz 2020 Mesajlar 5.325 Makaleler 1 Çözümler 46 4 Nisan 2021 #7 Krita da olabilir o zaman.
mirsady Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Nisan 2020 Mesajlar 3.603 Makaleler 5 Çözümler 12 Yer Eskişehir 4 Nisan 2021 #8 Bruz dedi: Krita da var yanılmıyorsam. Kullandınız mı hiç? Genişletmek için tıkla... Ben GIMP kullandım genelde, game art öğrenirken kullanıyordum. Krita hiç kullanmadım.
Bruz dedi: Krita da var yanılmıyorsam. Kullandınız mı hiç? Genişletmek için tıkla... Ben GIMP kullandım genelde, game art öğrenirken kullanıyordum. Krita hiç kullanmadım.