Dijitsu 70 ekran LED TV alınır mı?

Lientum

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ekran kartı: AMD RX 550 4GB | İşlemci: i5-3570 (4x) | Ram: 12GB(8x4) DDR3 | Anakart: HP | Monitör: Lenovo Thinkvision 60Hz | Klavye: Gamepower Warlock Compact Red Switch | Mouse: Claw's Titan X1 | PSU: FEEL 460W MAX POWER
Odama kendime ait televizyon alacağım. 70 ekran Dijitsu LED TV buldum, tertemiz, sıkıntısız. Ancak Dijitsu markasını daha yeni yeni görüyorum ve bir şikayette duymadım. Fobem Android TV box bağlayıp kullanacağım. Sadece televizyon olarak alacağım, kutusu, kablosu vs. hiçbir şey yok. Fiyatı 2300 TL. Sizce alınır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
70" TV ve 2300 lira. 🤔🤔 fiyat bu marka için bile anormal iyi. Sıkıntısı olmadığına emin misiniz?

İlanda yazana göre bir sıkıntısı yok. 70inç değil 70 ekran. Yani genişliği 70cm geliyor küçük televizyon.

O halde fiyatı makul gibi, marka hakkında bilgim yok. Yanlış yönlendirmek istemem, 70" olarak anladığım için yorum yapma gereği duydum.

Hocam genelde 1500-2500TL civarında baktığım için Dijitsu, axen gibi markalar çıkıyor karşıma. Bu markalar hakkında bir bilgisi olan paylaşsın lütfen.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı