Dijitsu alınır mı?

samtesahni

Decapat
Daha fazla  
Merhaba,
Sizce bu TV'de PS5 oynayabilir miyim? Oynayabilir sen de rahat mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Geçenlerde okuduğum haberlerde Google ile anlaşma yenilemedikleri için uygulamaları kullanamadıklarını öğrendim. Fakat sadece PS kullanılacaksa böyle bir sorun olmaz.

Geçenlerde okuduğum haberlerde Google ile anlaşma yenilemedikleri için uygulamaları kullanamadıklarını öğrendim. Fakat sadece PS kullanılacaksa böyle bir sorun olmaz.

Tmm
12345

Sadece TV anlamında alınır. Kanal geçişleri marka TV'lerden daha hızlı. TV yayınlarında görüntü kalitesi 10 numara. Diğer uygulamaları bilemiyorum.

Bir de bu PS5 meselesinde şöyle bir şey var. PS5 oyunlarının ekranda daha akıcı olması için HDMI girişlerinin 2.1 olduğu TV'lerin alınmasını tavsiye ediyorlar. Seyrettiğim TV inceleme videolarının neredeyse hepsinde bundan bahsediliyor.

Ama o teknoloji yeni yeni geliyor ve o girişli TV'ler de çok pahalı.

Ama o teknoloji yeni yeni geliyor ve o girişli TV'ler de çok pahalı.
Fanatik oyun meraklıları bunu dikkate alacaklardır. Benim açımdan da zerre önemi yok. Yeni 55 inc TV aldım. HDMI 2.0. TV yayını seyretmek, Netflix seyretmek ve orijinal DVD ve Blu-ray filmlerimi seyretmek dışında başka bir amaçla kullanmıyorum. Oyunlara zerre düşkünlüğüm yok.

Yaşım 54. Ben Atariciyim.

Ne önerirsiniz peki?
Bütçe: 9.000 TL
PS5 için bütçeyi artırmanız gerekir. Bazı oyunlar canınızı sıkabilir. Ama ekranı biraz daha küçük olanları alabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…